A Gáspár házaspár szerepelt a Fókusz című műsorban, ahol elsősorban Gáspár Bea műtétjéről volt szó. Az utóbbi időben gasztrovonalon sikeres asszony arról beszél az interjúban, hogy korábban próbált ugyan diétázni és sportolni alkalmanként, de ezeknek semmi hatását nem tapasztalta, így néhány nap után mindig felhagyott velük.

A 45 éves híresség testsúlya pajzsmirigy-problémáinak köszönhetően 92 kilóra ment fel, fáradékonyabb lett, otthon az emeletre alig tudott felmenni. A műtétje óta eltelt rövid időben eddig 7 kiló ment le róla. Az operáció előtt Gáspár Bea gyomra akkora volt, mint egy ásványvizes palack, most ezt 80%-kal leszűkítették, így az űrtartalma csak kb. 2,5 deci, a híresség ennél többet egyszerre nem is tud elfogyasztani.

Gáspár Győző azt mondja, hogy bár kapcsolatuk 27 év után kicsit ellaposodott, a műtét újra összehozta őt és feleségét. A Győzike néven is ismert híresség azt nyilatkozta, rég volt szerelmes, de két hete úgy érzi, újra szerelmesek feleségébe. Fent egy interjúrészlet tekinthető meg, alább a Fókusz teljes interjúja.