Hét év után véget ért Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter kapcsolata. Tegnap este 11 órakor tett közzé egy fotót és egy hosszabb lélegzetű szöveget a modell, amelyben kifejtette: barátságban, de elválnak az útjaik.  Az elmúlt időszakban többen is a közösségi oldalaikon jelentették be válásukat, szakításukat, úgy tűnik, a magyar hírességek ezt a megoldást tartják a legjobb megoldásnak. 

Utoljára április elején posztolt párjával közös képet Weisz. Posztjában kifejtette, hogy erre vonatkozóan nagyon sok kérdést kapott követőitől, amit most szeretne egyszer és mindenkorra tisztázni. 

Sokan kerestek, írtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk. Igen jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt. Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott! Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek nem sikerül. Azért osztom meg ezt Veletek, mert sokat megosztottunk magunkból a szerelmünkből és a hétköznapjainkból! Köszönöm megtisztelő figyelmeteket, és hogy elfogadjátok, hogy nem szeretnék erről többet beszélni

– írta a közösségi oldalán Weisz.

A posztot ide kattintva tudja megtekinteni.

Ugyancsak az Instagramon, ugyan azzal a képpel Hajmásy Péter is megírta szakításuk tényét.

...jól éreztétek és gondoltátok,hogy valami nem oké, és eddig húztuk a dolgokat hátha vissza jön az a szikra ami kell hogy együtt lehessünk úgy ahogy 7évig! Még mielőtt valaki rosszra gondolna,nincs harmadik fél..mindig is tiszteltük egymást és ezek után is így lesz! Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit,de sajnos van benne igazság! 7 éve vagyünk együtt jóban-rosszban,rengeteg mindent megéltünk együtt! Nem nagyon tudok mit írni csak annyit hogy SZERETLEK BABA! Köszönöm,hogy a férjed lehettem,a rengeteg közös emléket..,és tudod hogy mindig számíthatsz majd rám!