Vajna Tímea St. Tropez-ban múlatja éppen az időt szerelme, Zoltán társaságában. Ez egyáltalán nem tekinthető brékingnek, de olvasóink, rejtelmes okokból, folyamatosan érdeklődéssel követik a celebritás magánéletét, ráadásul a közelmúltban a bulvársajtó többször célozgatott arra, hogy baj van a párkapcsolatukban. Hát nincs!

Vajna életének alakulásáról az Instagram-oldalának követői értesülhettek először: itt egyrészt videókban mutatta meg, ahogy helikopterrel közlekedik, majd az utcán gyalogolva csókot vált szerelmével. Tehetségét mi sem mutatja jobban, minthogy eközben videózni is tudja magát, és mégsem éri őket baleset. (Minden felvétel megtekinthető itt még egy darabig.) Ezen kívül lemennek a strandra (Vajna Gucciban), Dior-kávéznak, magánrepülőznek, és ami még szükséges ennél az életvitelnél.

Kivételesen egy nem-eltűnős vizuáliselem-csokrot is bemutatott: a három képen Saint Laurent-ruhában és Jimmy Choo cipőben dobálja a haját, szexuálisan. Gyors becslés alapján a ruhája bő félmillió forint lehet, a cipője pedig kétszázezer, úgyhogy megállapíthatjuk, hogy igazán drága szettben tesz úgy, mint aki halálra unja magát csinosan. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea St. Tropez-ban csőröz menet közben

Valamint helikopterezik, és dögösen unatkozik. Minderről maga számolt be, a szokásos fórumon.

19 · Jul 22, 2020 12:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments