Augusztus 24-én startol majd a TV2 új, saját gyártású szériája, a Love Bistro. A főzős realityben ismert hazai párok versengenek majd egymással és a technikával is a konyhában. A műsor sajtótájékoztatóján Szegedi Ferencet és barátnőjét, Kiss Vivient kérdeztük meg arról, hogyan élték meg első közös szereplésüket, milyen terveik vannak az év további részére, és kiderült, hogyan telik a 24 éves lány egy napja.

Ez lesz a legelső közös szereplésetek a tévében. Hogy éreztétek magatokat a forgatáson?

Fecsó: Nagyon élveztük, de sok feszültség volt az felvételek alatt, legalábbis a főzés terén. Nincs még meg az a rutinunk, hogy minden kézre álljon, ebből adódóan kicsit sokat idegeskedtem. Vivi aránylag jól tűrte.

Mi volt a legnehezebb a közös munkában?

Fecsó: Rutintalanok voltunk, az időkényszert és a nehezítéseket rosszul viseltem.

Vivien: Nem szoktunk még össze a konyhában.

Otthon szoktatok együtt főzni?

Fecsó: Szoktunk, felváltva. Én megcsinálok bármit, de úgy szeretek főzni, ha nincs időkényszer, és szépen nyugodtan, békességben megnézem a receptet, akár megiszom közben egy fröccsöt.

Melyikőtök az irányító fél?

Vivien: Ő próbált irányítani végig.

Fecsó: De néha olyan volt, mintha a falnak beszéltem volna.

Vivien: Nem volt egyszerű az együttműködés.

Vivien, hogy állsz a celebkedéshez? Nyitott vagy rá?

Vivien: Nekem új ez az egész nyilvánosság. Fura a kamerák előtt főzni, folyamatosan nézték minden mozdulatomat, az interjúk... Nekem kell egy kis idő, mire fel tudok szabadulni, és nem érzem magam kényelmetlenül.

Hogyan viseled, hogy egyik pillanatról a másikra ismert lettél?

Vivien: Nehéz, hogy a privát életem talán már annyira nem lesz privát.

Tervezitek az összeköltözést?

Fecsó: Egyelőre külön élünk, aztán meglátjuk. Vivi Szombathelyen lakik, én pedig Budapesten.

Mit terveztek még idén?

Fecsó: Lesz még egy-két meglepetés. Közben persze folyamatosan foglalkozom a cégemmel, szeretnék új feladatokba is belefogni.

Vivien: Ha időnk engedi, akkor még a nyáron elmegyünk valamerre. De nekem is ott van a mezőgazdaság, ahol most főszezon van. Nincs túl sok lehetőségem a szabadidőm kiélésére, de majd még meglátjuk.

Hogy telik egy napod, amikor otthon vagy?

Vivien: Reggel már korán kelünk, megyünk általában az állatokhoz, megitatjuk, megetetjük őket. Aztán ami adódik, amit éppen rám bíznak a családtagjaim. Ügyeket intézek, alkatrészekért megyek, ha kell, kimegyek földre, átviszem a traktort egyik helyről a másikra. Mindenből próbálom kivenni a részemet.