Ma este megint lesz egy rész a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorból, amelynek ebben az adásában Berki Krisztián lesz a vendég. Íme egy előzetes, amelyből kiderül, hogy Berki Krisztián szerint ő azért volt „bunkó paraszt” az elmúlt tíz évben, mert félt a csalódástól, mert gyerekkorában nem kapott elég odafigyelést és szeretetet, soha senki nem dicsérte meg.

Az előzetesből az is kiderül, hogy igazából sosem volt herevasaláson Berki Krisztián, az egész csak egy átverés volt, és a volt futballista, illetve volt főpolgármester-jelölt azt is bevallja, hogy 30 éves koráig folyamatosan hazudott mindig és mindenkinek.

A Blikknél további részleteket is lehet olvasni a műsorral kapcsolatban, amiben újból szóba kerül, hogy Berki Krisztián édesanyja, Júlia alkoholista volt, és ez is szerepet játszott abban, hogy megromlott a viszonya a fiával. A híresség azonban nemrégiben elvitte édesanyját egy közös nyaralásra, és azóta rendeződött a kapcsolatuk.

Berki Krisztián egyébként ennek a műsornak az előző verziójában is szerepelt, amikor még Friderikusz Sándorral voltak összezárva a vendégek, és abban az adásban szintén volt pityergés. Ezt annak idején egy olyan posztban írtuk meg, aminek az volt a címe, hogy Berki Krisztián elgondolkozott, és ettől sírva fakadt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Videó: Berki Krisztián sírva beszél a gyerekkoráról Hajdú Péternek, elmondja, miért lett belőle „bunkó paraszt”

Berki Krisztián volt összezárva Hajdú Péterrel, az előzetesben van sírás és sok vallomás arról, Berki mi mindenről hazudott korábban.

23 · Oct 09, 2020 10:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments