Miközben a világ azon tűnődik, igaz lehet-e, hogy Britney Spears szellemi kapacitásai éppen nincsenek a csúcson, a 38 éves előadóművész egy tőle viszonylag szokatlannak mondható stílusú fotót tett közzé magáról az egyetlen olyan csatornán, amelyen kommunikál a rajongóival: az Instagramon.

Spears a fotón (illetve fotókon, mert három képről van szó, de mind ugyanaz, csak különböző szűrőkkel módosította) melltartószerűséget, bugyit és harisnyát visel, és olyan stílusban pózol, ahogyan korábban pin-up lányok, majd szexmunkások, napjainkban pedig Kardashianek és Jennerek szoktak.

Magyarázatul szolgálhat a tény, hogy a fotó alá a „kóstoló a RED-ből” szöveget írta, előtte pedig egy vörös rózsáról posztolt képet, amihez pedig annyit fűzött, „a RED hamarosan megérkezik” – szóval ez mintha azt sugallná, hogy Spears hamarosan előáll egy fehérnemű-kollekcióval, és ez a ledér kép egyfajta előzetes, egy kampányfotó hozzá.

Ezt néhány órával a melltartós és a rózsás poszt előtt tette ki. Arról elmélkedik benne, hogy potyára vette elő az őszi kabátjait, mert még mindig milyen meleg az idő, milyen szuper volt ez a nyár, mennyit tanult, és Isten áldja minden nézőjét. A felvétel nem is ezért nyugtalanító, hanem mert, mint a kommentelők is kiemelik, az énekesnő halálosan fáradtnak tűnik, a hangja remeg, miközben hadar, többször látható, hogy az egész szöveget olvassa, és folyamatosan, nagyon gyorsan billeg ide-oda beszéd közben.

Mit gondolnak?