Nemrég posztolta az első közös fotót az Instagramra Weisz Fanni az új szerelmével, Bókay Gergővel, és most először interjúban is beszélt a kapcsolatról, a Borsnak. A cikk egyik legérdekesebb részében a hallássérült modell-influenszer arról mesél, milyen a kommunkiáció közte és új párja között:

Egyre többet hordom a hallókészülékem, így napról napra jobban megy a hallás, a beszéd, amiben Gergő motivál. Régen hamar letettem, mert fájt a fejem tőle, de most valahogy nem. Egyre jobb és könnyebb viselnem, és olyan jó hallani, amit Gergő mond. De ő is figyeli, és tanulja a jelelést, úgyhogy mindketten beletesszük a magunkét, hogy minél könnyebben, gördülékenyebb menjen a kommunikáció.

Alább hasonló híreket lehet még olvasni röviden, mindegyik hazai hírességekkel kapcsolatos.

Továbbá:

  • Fizioterápiát kap Tóth Vera egyik kutyája, tudósít szintén a Bors, szakértő megkérdezésével.
  • Az NLC Dallos Bogit interjúvolta meg, aki a következő két kiragadott részletet érdekesnek találja, olvassa el az egészet! Egy önmagáról: „Szerintem külsőre és viselkedésre is van egy szomszédlány karakter beütésem, amivel talán tudnak azonosulni az emberek.” Kettő Puskás Petivel való megismerkedésükről: „Hazudnék, ha azt mondanám, nem jutott eszembe, hogy Petinek van egy múltja, én pedig semmilyen listára nem szerettem volna felkerülni. Ettől függetlenül azt hiszem, hogy egy idő után el kell engednie az embernek a múltat, mert az a fontos, ami most van, nem az, ami régen történt.
  • Köllő Babettnek Demcsák Zsuzsa tart műsorvezető-tréninget, mesélték közösen a Blikknek.
  • Borbély Richárd, a Madách Színház tagja, a 2014-es X-Faktor egykori versenyzője sövénynyírás közben úgy megvágta a kezét, hogy három ujját is varrni kellett, tudósít szintén a Blikk.
  • Tóth Andinak pedig van egy új klipje, az a címe, hogy A parkban, és a klip kihasználja azt a tényt, hogy Tóth Andi nem egy visszataszító külsejű személy. Aki kíváncsi, alább belenézhet.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Weisz Fanni beszélni tanul új szerelmétől, Köllő Babett műsort vezetni Demcsák Zsuzsától

A hírösszefoglalóban Dallos Bogi beszél arról, hogy tisztában volt Puskás Peti előéletével, de úgy döntött, el kell engedni a múltat, Tóth Andi meg A parkban szexizik.

3 · Oct 21, 2020 09:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments