Britney Spears énekesnő mentális állapota bírósági eljárás és rengeteg találgatás tárgyává vált az utóbbi időben: a híresség gondnoka egyelőre az édesapja maradt. Spears mostanában gyakran jelentkezik be az Instagramon, de a posztjaiban rendszerint van valami furcsa, ami miatt rajongói aggódnak érte, ebben az októberi szavazásban olvasóink túlnyomó többsége aggasztónak találta az énekesnő állapotát.

Nos, az alábbi videó pont ezeknek a találgatásoknak hivatott pontot tenni a végére, Britney Spears ugyanis cáfolja, hogy bármi baja lenne. Egészen pontosan a következőket mondja:

Helló, szóval tudom, hogy nagyon sok komment jött mostanában, és egy csomóan különböző dolgokat mondtak rólam, de csak azt szeretném mondani nektek, hogy jól vagyok, soha életemben nem voltam ilyen boldog, mint most. Sok imát, kívánságot és rengeteg szeretet küldök mindannyiótoknak.

Csakhogy...

Ugye ön is a kezét nézte a videó közben? Mert a kommentelők jó része igen, és abban nincs vita, hogy Spears testbeszéde arra utal, mintha nagy stressz alatt állna: úgy szorítja a saját kezét, hogy a bőre kifehéredik, egy ponton mintha ki akarná törni a saját ujjait. Egyesek azt állítják, hogy az énekesnő csak azért feszeng, merthogy a kamera előtt áll és beszélnie kell, mások szerint ez elég valószínűtlen, tekintettel arra, hogy kb. 20 éve ő a világ egyik leghíresebb nője, és többet élt kamerák előtt, mint privát környezetben. Erre a választ egyelőre nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy a rajongók jó részét ezzel a videóval sem sikerült megnyugtatni.