Íme néhány érdekesség hazai hírességekkel kapcsolatban!

A Konyhafőnök VIP című műsor kapcsán tért haza Oroszlán Szonja, aki az ezt megelőző 5 évig az USA-ban, Philadelphiában élt, de most végleg újra itthon rendezkedett be. Ezt már a tegnapi hírösszefoglalóban is említettük, de erről szól a Fókusz című műsor alábbi, friss interjúja is, amiből kiderül, hogy a 43 éves színésznő Amerikában elvégzett egy állatorvos-asszisztensi képzést, és dolgozott is állatorvos-asszisztensként.

A videón látszik az is, amint mostani munkáját végzi: amerikai orvostanhallgatóknak színészként tart szituációs gyakorlatokat, segítve őket abban, hogy megtanulják, hogyan viselkedjenek majd az igazi betegekkel. A diákoknak a gyakorlat után visszajelzést kell adnia, hogy hogyan viselkedtek az adott szituációban. Emellett Oroszlán Szonja filmben-színházban is dolgozott az USA-ban, és itthon szintén folytatja majd színészi karrierjét.

További rövidhírek:

  • Vásáry André énekes, aki nemrég A Farm VIP című műsorban vetélkedett, az Instagramon írja, hogy megmentette szomszédja életét. Először azt hitte a szomszédjára, hogy részeg, de kiderült, hogy sztrókot kapott. Vásáry tárcsázta a 112-t, és a kiérkező mentők mondták, hogy ezzel életet mentett.
  • Annoni Zitának most volt a 40. születésnapja. Az annak idején Debreczeni Zitaként megismert modell első kisfia, Gianfranco Máté augusztus végén született meg, és az anyuka azt mondta Instagram-sztoriban a Life.hu szerint, hogy azóta 10 kilót fogyott, de még 10-et szeretne.
  • A Blikk egyik olvasója annak lett tanúja, hogy Kern András a járdán parkolt, amíg beugrott egy pékségbe. Egy pékségbe! Már megint egy pékség!
  • Csepregi Éva énekesnő is átesett a koronavíruson, ezt a Mokka című tévéműsorban mesélte el, ahol az oltás fontossága mellett is kampányolt. Erről alább egy videót is megtekinthet bárki, akinek van ehhez kedve és ideje.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Oroszlán Szonja amerikai orvostanhallgatóknak tart tréninget, Vásáry André életet mentett

Debreczeni-Annoni Zita 10 kilót fogyott az elmúlt 4 hónapban, de még tízet szeretne, Kern András tilosban parkolt EGY PÉKSÉGNÉL, és egyéb hírek.

5 · Jan 07, 2021 09:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments