Alább magyar női hírességek dögös és friss posztjait láthatja szépen összegyűjtve, mert mi időt spórolunk önnek, és csak a legszexibb újdonságokat mutatjuk az Instagramról.

Opitz Barbarával kezdjük, mert a 21 éves, X-faktorgyőztes énekesnő rendszeresen posztol magáról többé-kevésbé ledér fotókat. Opitz alább már megint rózsaszínt visel, ezúttal egy apró topot, ami alól kikandikál a szintén rózsaszín melltartó. Jó nagy karikafülbevaló van mindehhez, ugyancsak rózsaszínben.

Vass Zita egy fürdőruhás fotózásról osztott meg egy szintén igen dögös videót. A magyar származású, Amerikában dolgozó modell-színésznő itt Mégane Claire fotóművésznek manökenkedett.

Mit tett Metzker Viktória, miután adásba került, hogy megnyerte a Nicsak, ki vagyok? című műsor második évadát? Hát posztolt egyet egy dekoltált-ujjatlan topban a győzelmet hozó tigrisjelmezzel.

Megosztott két igen hasonló képet a második helyezett, Mihalik Enikő is. Ő babajelmezben szórakoztatta a TV2 közönségét.

Nemcsak Vajna Tímea van most egy egzotikus szigeten, hanem Berkiék is vakációznak már hetek óta. Berki Renáta, becenevén Mazsi például az alábbi fürdőruhás fotókat osztotta meg magáról a Maldív-szigetekről. Ha tetszik önnek ez a bikini, megveheti Berki Mazsi webshopjában!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Opitz Barbara rózsaszín melltartóban, Metzker Viktória tigrisjelmeze mellett dögleszt az Instán

Hazai hírességek friss és dögös posztjait mutatjuk: Vass Zita fürdőruhás fotózáson volt, Berki Mazsi pedig szintén bikiniben pózolt pár kép erejéig.

11 · Jan 11, 2021 03:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments