Nem minden nap készítünk hazai hírösszefoglalót, de ma például megint igen. Alább Magyarországon szélesebb körben ismert személyekkel kapcsolatos friss, rövid érdekességeket-információkat.

Kapócs Zsóka új vállalkozásba kezdett tavaly: adventi koszorúkat kezdett készíteni és értékesíteni. A most 41 éves egykori színésznő-modell azt nyilatkozta most a Blikknek, hogy nagyon szerette ezt csinálni, ám rengeteg energiája ráment:

decemberig szinte meg sem álltam, és enni is elfelejtettem sokszor, fogytam hat kilót ez alatt a pár hónap alatt.

Kapócs Zsóka még több érdekeset is említ az interjúban, ezek közül itt csak a következőt emelem ki, amit 2018-ban született kisfiával, Borisszal kapcsolatosan mond:

Valahogy egy gyerekre vagyok kalibrálva, el sem tudom képzelni, hogy azt a szeretetet, amit a kisfiam iránt érzek, megosszam. Ő is nehezen érkezett, kemény időszak előzte meg a születését, lelkileg nem bírnánk el még egyszer ezt.

További hírek:

  • 2013-ban írtunk utoljára Gájer Bálintról, a The Voice című tehetségkutatóval feltűnt énekesről. Akkor azt írtuk, hogy összejött Ötvös Brigitta szépségkirálynővel, és a pár most A Best magazinban jelentette be, hogy tavaly augusztusban összeházasodtak, és hamarosan gyerekük fog születni. Ötvös Brigitta már túl van terhesség első három hónapján.
  • Lengyel Ferenc, a Katona József Színház színésze Szappanos Tibiként vált ismertté a tévénézők számára a Drága örökösökben, és most a Keresztanyuban is szerepel. A Blikk készített vele interjút, amiben szóba kerül, hogy Lengyel szerint változott a magyar színészek hozzáállása a sorozatszerepléshez: „biztos vannak kollégák, akik fintorognak egy napi sorozat miatt, de én mostanában azt látom, megszűnt ez az előkelő magatartás”. Lengyel a szabadidejében egy romantikus kalandregényt ír mostanában, ami a XIII. századi Japánban játszódik.
  • Ma reggel a Reggeli című műsorban az adás egyik, frissen lefogyott műsorvezetője, Szabó Zsófi bejelentette az élő adásban, hogy egy nehéz időszak van mögötte, mert válnak a férjével, már külön is költöztek, de fiukat ezentúl is közösen szeretnék nevelni. A döntést végülis Szabó Zsófi hozta meg a szakításról. A hírt az Instagramon is megosztotta, a vallomásáról készült videó alább látható, ebben az is elhangzik, hogy Szabó Zsófi szeptemberben covidos volt, de ezt akkor nem akarta megosztani magáról.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kapócs Zsóka hat kilót fogyott a sok munkától, Szabó Zsófi válik a férjétől és más hírek

Szabó Zsófi az általa vezetett Reggeliben jelentette ezt be. Gájer Bálint énekes és Ötvös Brigitta szépségkirálynő pedig babát várnak.

4 · Jan 29, 2021 10:22am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments