Türkizkék víz, fehér homokos part és határtalan boldogság: paradicsomi helyszínről, egyenesen Görögországból jelentkezett be a közösségi oldalán Nádai Anikó, aki ma, azaz július 26-án ünnepli a névnapját. A műsorvezetőnő a szerelmével, Hajmásy Péterrel tett romantikus kiruccanást. 

A tévés tegnap este a 24 órán át látható InstaStory-jában megosztott felvételekkel tudatta, hogy párjával úton vannak Mílatos településre. Nádai kiemelte, ez az első közös nyaralásuk, melynek – a jelek szerint – minden pillanatát élvezik. Az egykori valóságshow-szereplő legalábbis a legfrissebb fotói alapján le sem tagadhatja, mennyire boldog. Ezt sugallja az a csinos, bikinis felvétel is, amely egyébként nagy sikert aratott a követői körében. 

A fotón egyébként jól látható Nádai tetoválása is, aki néhány évvel ezelőtt a know your rights (magyarul: ismerd a jogaidat) feliratot varratta magára. 

A műsorvezetőnő korábban elárulta, a felirat több szempontból is fontos számára. Legnagyobb kedvencének, Angelina Jolie-nak is éppen ilyen van.