Ma is jelentkezünk az Instahíradó szexi kiadásával, melyben ezúttal nem csupán hazánk hírességeinek posztjait szedtük egy csokorba, de a külföldi sztárok legfrissebb bejegyzéseit is bemutatjuk!

Bár az elmúlt néhány hétben nem volt túl aktív az Instagram-oldalán, Palvin Barbara a hétvége során két jól sikerült felvételt is közzétett magáról. Az Egyesült Államokban élő magyar modell egy álomszép helyről, Míkonosz szigetéről jelentkezett be, a napsugarakat pedig egy különleges szabású, fekete fürdőruhában élvezte.

Emily Ratajkowski csak néhány hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének, de testét bátran megmutatja. A modell, akit sokan a világ legszebb mellű nőjének tartanak, ezúttal egy szál semmiben pózolt a habokban. Kerekebb a feneke, mint egy érett alma!

Az X-Faktor korábbi győztese, Opitz Barbara egy almazöld szettben kápráztatta el rajongóit. A fiatal énekesnő nem csupán a dekoltázsát mutatta meg, de a combjait is megvillantotta. Többen a fogazott talpú, merész cipőjét is megdicsérték.

Instahíradónk rendszeres szereplője, Vass Zita egy nem mindennapi fürdőruhába bújt, amely szépen kihangsúlyozza kerekded idomait. A magyar származású, ám már az Egyesült Államokban született modell-színésznő bájai csak úgy vonzzák az ember tekintetét! 

A válófélben lévő Kim Kardashian sosem volt az a szégyenlős fajta. A Keeping Up With the Kardashians című reality sztárjától már megszokhattuk, hogy szexis képeket rak ki magáról, így tett a hétvége során is. Egy nude bikiniben csobbant a tengerben, melyhez egy színben hozzáillő cowboy kalapot is húzott, hogy ne kapjon napszúrást.

Aryee Claudia Dedei, vagy ahogyan legtöbben ismerjük, Tücsi a családjával Horvátországba utazott, a jelek szerint teljesen spontán. A tévés a tengerparton készített magáról szelfit.

2 nap alatt leszervezett random nyaralás... Csak, ahogy mi szoktuk...

– írta a fotóhoz Tücsi, akit követői nem győztek dicsérni.

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella is Horvátországban pihen. A fiatal modell Trogir városából jelentkezett be.

Az Exatlon Hungary csinos riportere, Gelencsér Tímea az elmúlt néhány napot Cipruson töltötte, ahol a munka mellett egy kis pihenésre és néhány szemet kápráztató kép elkészítésére is volt ideje.  Az Instahíradót ezúttal Gelencsér posztjával zárjuk. Viszlát!