Egy fiatal, használt autó árával vetekszik az a különleges bicikli, amelyre Berki Krisztián váltott – derítette ki a Bors. Mint ismert, az izomceleb jogosítványát egy 2018. márciusában történt baleset kapcsán, közúti veszélyeztetés miatt vonták be. 

A Fradi egykori vezérét, aki a bíróság júliusi ítélete szerint minimum két évig nem vezethet, a napokban a Bors fotósa kapta lencsevégre. A felvételeket a linkre kattintva tekintheti meg. Berkit egyébként Budapest első kerületében örökítették meg, amint a kivételes kerékpárra pattant.

A lap egy biciklibolt tulajdonosától megtudta, hogy a bringa értéke csaknem kétmillió forint.

A szakértő szerint egy olasz piacvezető cég egyik új gyártmányáról van szó, amit hazánkban csupán néhány hónapja lehet megvásárolni. Aki ilyet használ, annak nem kell azon aggódnia, hogy öltözékei olajfoltosak lesznek, mert a biciklit kifejezetten öltönyös férfiak számára fejlesztették ki. 

A Borsnak sikerült elérnie Berkit a bicaj kapcsán.

Sosem olcsó kategóriás járműveket vezettem, mindig fontos volt számomra a biztonság. Van egy szint, amitől nem adom alább. Mindig gyorsabb voltam, mint az élet, és gyorsabb vagyok, mint a gyalogosok, ezután is az leszek. Engem megállítani nem lehet, csinálom a dolgomat, mint ahogy eddig. Ha már az élet így hozta, és átélhettem a biciklizés előnyeit, keresem az elektromos babakocsit a születendő kislányomnak

 – árulta el a lapnak az izomceleb.