Legújabb filmjének forgatásán kapták lencsevégre az Oscar-díjas színésznőt, aki megszokott szexis külsejét levetkőzve ezúttal lezserre vette a figurát. Hosszú fürtjei és szembemászó dekoltázsa nélkül szinte fel sem ismerni.

Penélope Cruz jelenleg Madridban forgatja spanyol ajkú, En Los Márgenes (Pengeélen) című filmjét, amely a színész Juan Diego Botto rendezői debütálása. Botto előadóként olyan produkciókból lehet ismerős, mint a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag és a Netflix White Lines című sorozata.

A legtalálóbban talán Pengeélen-nek fordítható film cselekménye egy nap leforgása alatt játszódik majd, és összefonódó történeteket követ. Köztük egy nőjét (Cruz), akinek mindössze 24 órája van arra, hogy megakadályozza, hogy a bank kilakoltassa otthonából őt és családját.

Cruz oldalán a 2006-os Miami Vice és a 2009-es 211-es cella című filmek sztárját, Luis Tosart láthatjuk majd egy szenvedélyes ügyvéd és aktivista szerepében.

A forgatáson készült lesifotókon pont egy Cruzzal készülő jelenetet örökítettek meg, amelyben a színésznő rövid hajjal, pufi dzsekiben, egy egyszerű farmernadrágban, barnás színű pulóverben, és egy nem túl divatos sportcipőben látható.

Lezser karakterének külleme messze nem közelíti meg a Penélope Cruztól megszokott figurák vonzó külsejét, mint például a 2016-ban hazánkban forgatott Spanyolország királynője című filmben alakított királynőét.

Egy jó színész ismérve ugyanakkor, hogy szinte bármilyen karaktert hitelesen alakít. Cruz pedig nem véletlenül nyert Oscar-díjat 2008-ban legjobb női mellékszereplőként. Bár ezúttal nem pompás öltözékekben, kipakolt dekoltázzsal láthatjuk őt egy szexi szerepben, biztos, hogy ezúttal is megcsillogtatja majd báját.

A film várhatóan az Amazon Prime-on lesz látható.