A nyílt kapcsolatáról híres házaspár horányi nyaralójáról mesélt, amelyet Járaiéknak három éve sikerült visszaszerezniük, és amely sok éven át szolgált a szerelmi fészkükként.

„Erre a horányi nyaralóra vagyok életemben a legbüszkébb, mert ez teljes mértékben minket és az ízlésünket tükrözi.

Még a feleségem édesapja építette ezt a házat, ez volt a mi szerelmi fészkünk. Sajnos azonban hosszú ideig nem volt a családé,

mi pedig mindig, amikor erre bicikliztünk, nagy nosztalgiával néztünk be, hogy 'emlékszel, amikor kint ültünk a teraszon?”

– mesélte az ELLE Decoration magazinban az RTL Reggeli műsorvezetője, akit két hónapos felfüggesztését követően e-hét hétfőn láthatott újra képernyőn a közönség.

Az alig 30 négyzetméteres faházikót a 15. házassági évfordulóján sikerült visszaszereznie a párnak. A házasok ezzel nemcsak szerelmüknek, de Kíra édesapjának is emléket állítottak. Bár a házat felújították, a berendezését tekintve szinte mindennek története van.

„Azt szoktam mondani, hogy másnak a fészere akkora, mint a mi házunk. De ez nem baj, ha az a fészer olyan csodálatos, mint a mi nyaralónk.

Itt minden téglának története van, ugyanis nekünk nagyon fontos, hogy csak olyan dolgok vegyenek körül minket, amiket szeretünk”

– fogalmazott Járai Máté.