horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Lady Gaga életveszélyes ruhában kívánt magának boldog szülinapot

40 perce Módosítva: 2017-03-29 16:42:43
0

Ezt pedig más hírességek is alátámaszthatják - mert hogy nyilván nem egyedül bulizott.

Lady Gaga életveszélyes ruhában kívánt magának boldog szülinapot

Vegyen érzékeny búcsút Obamától, mert száműzte magát a világ elől!

51 perce Módosítva: 2017-03-29 16:25:11
1

Mióta Donald Trumpot beiktatták, csak elvétve hallunk Barack Obamáról, de mikor igen, akkor mindig csodálatos fotókat kapunk a nyaralásáról, vagy éppen a golfozással töltött nyugdíjas napjairól. Most azonban úgy tűnik, egy időre le kell mondanunk ezekről, az ex-elnök ugyanis egy szigetre vonult vissza a világ elől, hogy megírja a könyvét a Fehér Házban eltöltött nyolc évéről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Azt mondják, kamu, hogy Alicia Keys nem sminkeli magát

2 órája Módosítva: 2017-03-29 16:42:44
4

Önálló, egyedülálló személyiség vagy, nem olyan, mint mindenki más. Elképesztő ereje van annak, ha tisztában vagy azzal, mennyire gyönyörű, bámulatos, különleges és egyedi vagy valójában. 

Alicia Keys legutóbb ezekkel a szavakkal biztatott minden nőnemű lényt arra, hogy álljon le a sminkeléssel, mert a sok vakolattól szerinte csak egymás klónjaivá válunk. Ebben a szellemiségben él, és nem csak beszél róla, hanem be is tartja: ehhez mérten semmiféle kencét nem hord fel magára csak azért, hogy szebbnek tűnjön, azt mondja, így tud igazán önmaga lenni. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Romlott sushi miatt maradtak hoppon Drake amszterdami rajongói

2 órája Módosítva: 2017-03-29 16:16:15
2

Drake még hétfőn ment el sushizni, amiért komoly árat fizetett. Olyan súlyos ételmérgezést kapott, hogy nemcsak szimplán a vécén kötött ki, hanem orvosi segítségre szorult. Az eset pont a rapper amszterdami koncertje előtt történt, így kénytelen volt lemondani fellépését.

A rajongók már 75 perce ücsörögtek Drake-re várakozva, amikor közölték velük a hírt, hogy kedvencünk képtelen színpadra állni. A bejelentést általános felzúdulás fogadta. Már csak azért is, mert a rapper az elmúlt három hónapos időszakban harmadszorra mondta le amszterdami koncertjét. 

Via TMZ

Távolról sincs vége, olvasson még

Mila Kunis szexisége mit sem csorbult második szülése után

3 órája Módosítva: 2017-03-29 15:42:18
2

A színésznő fáradtan, de szépen tért vissza a vörös szőnyegre, három hónappal Dimitri nevű kisfia születése után.

Itt a magyarázat Victoria Beckham konstansan bús ábrázatára

4 órája Módosítva: 2017-03-29 15:47:24
0

Azon túl, hogy David Beckham felesége, Victoria Beckham arról is híres, hogy csak a legkivételesebb esetekben képes mosolyt erőltetni az arcára. Ennek okait illetően az eddigiekben a sötétében tapogatóztunk, de ennek mától vége! A menő divattervezőnek számító Beckhamné március 28-án a Los Angeles-i repülőtéren járva nem verbális eszközökkel igyekezett tisztázni a helyzetet.

Victoria Beckham a humorával is szűkmarkúan bánik, de most pólóján keresztül mutatta meg, hogy van egy olyan oldala, amit mostanáig nem igazán ismertünk. Azon ugyanis a következő felirat állt:

„A divat ellopta a mosolyom.”

Reméljük, így már minden világos!

Via The Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Leonardo DiCaprio megható búcsút vett a színésznőtől, aki az édesanyját játszotta

5 órája Módosítva: 2017-03-29 16:19:27
4

Darlene Cates, aki Leonardo Dicaprio és Johnny Depp édesanyját formálta meg az 1993-as Gilbert Grape című filmben, március 26-án vesztette életét. Családja szerint a 69 éves színésznő békésen távozott: ágyában fekve, álmában érte a halál. 

A szomorú hír már a 42 éves Leonardo DiCaprióhoz is eljutott, aki a Facebookon vett búcsút a színésznőtől, megjegyezve, hogy ő volt a legnagyszerűbb filmbéli anyukája, akivel valaha is lehetősége volt együtt dolgozni.

Megnyerő személyisége és hihetetlen tehetsége tovább él azoknak az emlékezetében, akik ismerték őt, és szerették a munkáit. Együttérzek a családjával és imádkozom értük ezekben a nehéz időkben

– fogalmazott posztjában a színész, akit elsőként pont a közös filmjükben nyújtott alakításáért jelöltek Oscar- és Golden Globe-díjra 1994-ben.

Via E! News

Távolról sincs vége, olvasson még

Demcsák Zsuzsa mindenki helyett kellemetlenül érzi magát, amikor Istenes Lászlónál megszalad egy szóvicc

5 órája Módosítva: 2017-03-29 14:39:52
20

Nem ez az első, és remélhetőleg nem is az utolsó pillanat, amikor az ország legnézettebb reggeli műsora egyik jelenete miatt sokakban tort ülhet a szekunder szégyen.

Legutóbb is volt egy tragikomikus pillanat, amikor a Mokka pár másodperc erejéig brit vígjátéksorozattá alakult. De szürreális veszekedések is akadtak, amikhez még Vujity Tvrtko és Berki Krisztián kettőse se kellett.

Ma reggelre is jutott egy kiemelendő momentum. Egy teljesen ártalmatlan, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor új epizódját bepromózó szegmens elején az általában mindenért túlcsordultan lelkendező Istenes László annyit kérdezett Gregor Bernadett fiától, akot Álmosnak hívnak, hogy

Álmos, nem vagy álmos?

Mit reagálhat erre egy profi műsorvezetőnő, akit az imént csapott meg a szekunder szégyen szele? Hát ezt.

Demcsák Zsuzsa és Istenes László elég érdekes párost alakít. A fenti példákból is látszik, hogy különböző egyéniségek, és teljesen más értékeket képviselnek. Az ezekből adódó egymásnak feszülést viszont már nem tudják titkolni. Persze, egy laza hangvételű reggeli műsort nem is faarccal kell levezényelni, de ők néha elég keményen szurkálódnak.

Az egész beszélgetést itt lehet megnézni.

Mára is jutott egy különösen szürreális pillanat a Mokkában.

Posted by Velvet on Wednesday, 29 March 2017
Távolról sincs vége, olvasson még

Turnéja során Kim Kardashian ezeket a dolgokat teszi meg férjének

6 órája Módosítva: 2017-03-29 15:03:42
1

Kanye West életéből viszonylag sok időt vesz el a turnézás, ezért gyakran megesik, hogy koncertjeire felesége, Kim Kardashian is elkíséri. A celebnőnek már megvan a jól bejáratott rutinja arra, hogy ilyenkor mivel várja férjét fellépése után. Ne gondoljon semmi rosszra, nem öltözik bőrszerkóba, és a korbács sem kerül elő, csupán a rapper fényűző hóbortjait igyekszik odaadó módon kielégíteni.

„A koncertek után mindig egy fekete Versace törülközővel és Versace poharas vízzel köszöntöm”

– árulta el Kim Kardashian, hozzátéve, hogy a családtagoknak és barátoknak fenntartott szobában egy jégkása készítő gépet is be szoktak üzemelni. 

Hiába, a valóság néha sokkal kevésbé izgalmas, mint ahogy a legtöbben képzelik. 

Via Just Jared

Távolról sincs vége, olvasson még

A világ egyik leghíresebb szerelmes dala igazából egy betépett zaklatóról szól

7 órája Módosítva: 2017-03-29 13:02:12
2

Úgy gondolja, hogy James Blunt különösen lírai hangzású, You're Beautiful című dalánál nincs romantikusabb szám a világon? Nos, akkor jobb, ha tudja, hogy az énekes szerint ön eléggé benézte a dolgot.

„Mindenki azt mondja: oh, annyira romantikus. A You're Beautiful-t akarom hallani az esküvőmön. Ezek az emberek nem normálisak”

– tette tisztába a dolgot James Blunt, aki egyúttal ennek okait is feltárta.

Elmondása szerint 2004-es slágere valójában egy erősen betépett fickóról szól, aki a metróban úgy próbálja becserkészni valakinek a barátnőjét, hogy a párja is jelen van, és perverziói miatt egyenesen börtönbe kéne zárni. Az énekes hozzátette, hogy az emberek leginkább erről a dalról ismerik őt, mert a rádiók egészen addig rongyosra játszották, amíg már frusztráló lett volna többször leadniuk.

Via Metro

Távolról sincs vége, olvasson még

Emmy Rossum egy betörés miatt 43 millió forintnyi ékszerrel lett szegényebb

8 órája Módosítva: 2017-03-29 15:03:43
2

Kendall Jenner, Jaime Pressly, Nicki Minaj és Alanis Morissette után Emmy Rossum Los Angeles-i otthonában is betörők jártak. Az eddig ismeretlen tettesek valamikor március 22. és 24. között törtek be a 30 éves színésznőhöz, akitől 150 ezer dollár, vagyis 43 millió forint értékben vittek el antik ékszereket.

Egy belsős forrás szerint a színésznő két széfben tartotta értékeit, és azok kombinációhoz a betörők nem juthattak egykönnyen hozzá. Emmy Rossum szerencsére nem volt otthon, amikor kirabolták, így testi épsége nem került veszélybe.

Mark Chinapen biztonsági szakértő az E! News kérdésére azt mondta, a celebek könnyű célpontot jelentenek a bűnözők számára.

„Olyanok, mint a legtöbb ember – nem gondolnak rá, hogy bármi baj történhet velük, egészen addig, amíg megtörténik.”

Via E! News

Távolról sincs vége, olvasson még

Brad Pitt titokban utazott Kambodzsába, hogy találkozzon a gyerekeivel

8 órája Módosítva: 2017-03-29 13:41:51
3

Miközben Angelina Jolie a First They Killed My Father című filmet forgatta Kambodzsában, ahová a gyermekeivel együtt utazott el, válásuk és bokros teendői ellenére Brad Pitt több alkalommal is csatlakozott hozzájuk. Mielőtt még örülni kezdene, úgy tűnik, hogy békülésről egyelőre nem beszélhetünk. Legalábbis abból kiindulva, hogy Jolie és Pitt felváltva, külön-külön kereste fel a helyi látványosságokat a gyerekekkel.

„Brad Pitt titokban utazott Kambodzsába, hogy eltöltsön némi időt a gyerekekkel.”

– közölte egy jól értesült forrás.

Elmondása szerint a gyerekek az idejük 75 százalékét az édesanyjukkal töltötték, így édesapjuknak a maradékkal kellett beérnie. Néhányan közülük szívesen visszautaztak volna a színésszel Los Angelesbe, hogy még többet lehessenek vele, de ebből semmi nem lett.

A forrás arról is beszélt, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt között már nem olyan feszült a viszony, mint korábban. Mindketten igyekeznek a gyerekekre összpontosítani, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a jelenlegi helyzetből.

Via E! News

Távolról sincs vége, olvasson még

Hírek kávé mellé: Konta Barbara terhesen tér vissza a képernyőre

9 órája Módosítva: 2017-03-29 08:24:19
7
  • Konta Barbara tizenkét éve szállt ki a Barátok köztből, azóta pedig kerüli a nyilvánosságot. Legutóbb három éve hallatott magáról, amikor focista férjével beadták a válópert, majd nem sokkal utána kiderült, hogy új párra talált. A színésznő most a Blikknek nyilatkozva árulta el, hogy terhes, és hamarosan visszatér a képernyőre. „Egy hét múlva szülök” – jelentette ki Konta Barbara, akinek előző házasságából már van egy nyolcéves kislánya, Franciska. A jövő hét szerdán vele együtt szerepel majd a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában. „Miatta vállaltam el a műsort, annyira ki akarta próbálni, kíváncsi volt rá, hogy milyen a tévében szerepelni. Tudja, hogy az én életemnek is szerves része volt, úgyhogy ennek tudom be a szereplési vágyát. De veszélyesen tetszett neki, és jól érezte magát abban a közegben.” A cikkből ugyancsak kiderül, hogy a színésznő imádta azt a hét évet, amit a Barátok köztben töltött, de a végén már úgy érezte, hogy váltani kell. Jelenleg egy utazási irodánál dolgozik, amely a hazánkban forgó amerikai és angol szuperprodukciók stábjának utaztatásával foglalkozik, és nagyon boldog civil foglalkozású párjával.
Konta Barbara
Konta Barbara
Távolról sincs vége, olvasson még

Instahíradó: Sarka Kata végre élőzött egyet

tegnap, 22:11 Módosítva: 2017-03-29 14:13:31
6

Közösségi médiatörténelmi perceknek lehettek tanúi azok, akik kedd este Sarka Kata Facebook-oldalára kapcsoltak, ugyanis az éppen válófélben lévő üzletasszony elszánta magát végre, és élőzött egyet, miközben éppen az elektromos autójában ült. Itt lehet visszanézni a nagyjából 10 perces adást.

Sziasztok!

Posted by Sarka Kata on Tuesday, 28 March 2017
Távolról sincs vége, olvasson még

Jessica Chastainnek nagyon dögösen áll a vörös

tegnap, 20:53 Módosítva: 2017-03-29 12:21:21
2

A Mentőexpedíció és a Csillagok között színésznője nemcsak a vörös szőnyeghez vonzódik.

Ashley Graham megmutatta, milyen is egy retusálatlan kép a Sports Illustrated fotózásáról

tegnap, 18:42 Módosítva: 2017-03-29 14:00:32
1

A világ legismertebb plus-size modellje, Ashley Graham sosem arról volt híres, hogy nem vállalna fel a testét vagy akár a bőrhibáját. Nemrég például ezt a fotót posztolta Instájára. 

BTS from my @si_swimsuit shoot in #Fiji

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Távolról sincs vége, olvasson még

Jessica Simpson addig hajtott, amíg húszévesre diétázta a testét

tegnap, 17:59 Módosítva: 2017-03-29 15:47:24
29

Az énekesnő az elmúlt öt évben nagyjából 18 kilót adott le, és nemcsak szexi alakját nyerte vissza, hanem boldogabb lett, mint előtte valaha.

Jessica Simpson addig hajtott, amíg húszévesre diétázta a testét

Második gyermekét várja a szuperszexi modell, Bar Refaeli

tegnap, 17:29 Módosítva: 2017-03-29 15:42:18
7

A szupermodell - akiről azt kell tudni, hogy korábban Leonardo diCaprio barátnője volt - tavaly nyáron adott életet első gyermekének, és néhány héttel szülése után rögtön fehérneműs képet posztolt magáról. 

Most pedig már érkezik is a második gyermek - ezt a hírt maga Bar Refaeli osztotta meg a nagyvilággal egy egyszerű, de hatásos, tükrös szelfivel.

Something's cooking ...

Bar Refaeli (@barrefaeli) által megosztott bejegyzés,

A 31 éves modell 2015 őszén ment hozzá Aldi Ezra izraeli milliárdoshoz, és 2016 augusztusában született meg első gyermekük, Liv. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy fotó erejéig újra összeállt a Kaliforniába jöttem stábja

tegnap, 16:46 Módosítva: 2017-03-28 22:19:17
3

A kilencvenes években népszerű, összesen hat évadot megélt tévésorozat stábja egy napfényes, vidám fotóval ünnepelte, hogy a széria szereplői újra találkoztak egymással. 

Always amazing to spend an afternoon with my Fresh Prince family. Wishing that James Avery was still with us to make this complete.

Alfonso Ribeiro (@therealalfonsoribeiro) által megosztott bejegyzés,

Távolról sincs vége, olvasson még

Rájön, kik a híres szülei ezeknek a srácoknak?

tegnap, 15:45 Módosítva: 2017-03-28 22:19:16
3

A feladat nagyon egyszerű: mutatunk néhány fotót egy elismert és sikeres színész kisgyerekeiről, Önnek pedig ki kell találnia, hogy hogy hívják az édesapát és az édesanyát. Eláruljuk a gyermekek neveit is: ő itt Levi.

Távolról sincs vége, olvasson még

Új gazdihoz került Carrie Fisher kutyája

tegnap, 15:05 Módosítva: 2017-03-28 20:26:34
3

A tavaly karácsonykor elhunyt Carrie Fisher szeretett kutyája, Gary a napokban új kezekbe került. A Star Wars filmekben Leia hercegnőt alakító színésznő halála után pár hónapig Fisher lányánál, Billie Lourdnál volt a kis négylábú, de a TMZ megtudta, hogy az ötéves francia bulldog új gazdihoz kerül.

Cozy time in the pillows ** #garyloveshisfans #garymisseshismom #garyloveshismom #garyfisher #carriefisher

Gary Fisher (@garyfisher) által megosztott bejegyzés,

Távolról sincs vége, olvasson még

Rákban elhunyt édesanyjáról beszélt Angelina Jolie

tegnap, 14:22 Módosítva: 2017-03-29 10:23:18
2

Bár Angelina Jolie magánélete mostanában elég zaklatott, ez nem jelenti azt, hogy egész nap otthon emészti magát emiatt. Sőt, a közelmúltban elvállalta, hogy a Guerlain szépségápolási márka reklámarca legyen, ennek kapcsán pedig interjút adott a Hello magazinnak. Természetesen főleg a márkáról beszélt és, hogy miért vállalta el a munkát (aminek honoráriumát jótékony célokra fordítja) de ennek kapcsán az édesanyja is szóba került.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ryan Reynolds nem perverz, de nem zavarja, ha felesége más pasikkal smárol

tegnap, 11:42 Módosítva: 2017-03-28 19:35:38
2

Nemrég Blake Lively arról beszélt Jimmy Fallonnak, hogy mennyire kényelmetlenül érezte magát, mikor egy repülőúton férje, Ryan Reynolds, egyik filmjét kellett néznie, amiben látta a férfit más nővel csókolózni. 

Ezzel szemben a színészt cseppet sem bosszantja, ha másik pasival látja a feleségét - legalábbis ezt mondta egy friss interjúban az Elle magazinnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Búbájos boszorkák sztárjai akkor és most

tegnap, 11:39 Módosítva: 2017-03-29 13:42:48
56

Van, aki sokat és van, aki keveset. Akad, aki őrülten híres lett, míg más szétplasztikáztatta az arcát.

Dobó Kata: megtaláltam a férfit, aki mindenben támogat

tegnap, 10:05 Módosítva: 2017-03-29 10:11:41
32

Dobó Kata egy Joó Beatrix Sentiments ruhában vonult végig a március 23-ai Glamour-gálán, amiről, lévén, mi is jelen voltunk, már több ízben megemlékeztünk. Sőt, azt is kiveséztük, hogy ki volt az esemény leglátványosabban felöltözött gálázója

Távolról sincs vége, olvasson még

Scarlett Johansson kinyilatkoztatta, ki a legszexibb celebpasi

tegnap, 09:44 Módosítva: 2017-03-29 13:02:13
2

Scarlett Johansson éppen a legújabb filmjét - a Ghost in the shellt - promózza, így hétfőn a rádiós Howard Stern vendége volt, akivel elég sokat beszélgetett a magánéletéről is. A színésznő pár hete jelentette be, hogy férjével, Romain Dauriackal, válnak, ezért most a randizás éppen nem a legfontosabb elfoglaltsága. Ám a rádiós, aki pont a gátlástalanságáról ismert, nem hagyta ennyiben az ügyet, és csak kiszedte a színésznőből, hogy ki tetszik neki.

Távolról sincs vége, olvasson még

A nap kérdése: álpéniszt vagy a sajátját mutatta meg Alexander Skarsgard?

tegnap, 09:06 Módosítva: 2017-03-28 22:19:16
6

Két napja tartja lázban a Twittert Alexander Skarsgard villantása. A színész Hatalmas kis hazugságok vasárnapi epizódjában tette közszemlére a péniszét, ám a nagy kérdés, hogy valóban az övé látszik-e a jelenetben? Ezt találgatják most a netezők, aki két csoportra oszlottak, azokra akik szerint álpénisz látható az epizódban és azokra, akik szerint az igazi.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a szépségversenyzőnek a fintora mindent elmond az eredményhirdetésről

tegnap, 08:50 Módosítva: 2017-03-29 10:11:40
10

A kolumbiai Vanessa Dominguez valószínűleg pont azon az órán nem volt ott, mikor azt tanították a szépségversenyzőknek, hogyan kell emelt fővel fogadni a vereséget. Így mikor a fiatal nő meghallotta, hogy a nem ő fogja képviselni az országát a Miss Universe versenyen, nem tudott parancsolni az arcának, amire annyira kiült a csalódottság, hogy azóta is mindenki őt nézi a felvételeken, nem pedig a győztest. 

0.42-től ön is megnézheti, milyen az, mikor egy versenyző nagyon de nagyon nem ért egyet az eredménnyel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Visszatért a képernyőre Gundel Takács Gábor - hírek mackósajt mellé

tegnap, 07:37 Módosítva: 2017-03-29 00:40:07
8

A nézőknek nem kellett nagyon sokáig nélkülözniük Gundel Takács Gábort, a műsorvezető hétfőn visszatért a képernyőre. A tévés az Origo sportmagazinjának, a Szpíker Kornernek lett a házigazdája. A Borsnak elmondta, bár nagy újdonságot nem tartogatott számára a műsor, mégis érdekesnek tartja, ezért mondott rá igent. És azt is hozzátette, az elmúlt közel két hónapban nem voltak elvonási tünetei, mert nem volt képernyőn.

MG 9425
Fotó: velvet
Távolról sincs vége, olvasson még

Tudjuk, hogy nehéz feldolgozni, de ő itt tényleg Eminem lánya

március 27., 21:27 Módosítva: 2017-03-28 21:01:51
36

Már 21 éves, és több mint mutatós. Ne aggódjon, nem csak egy képpel szúrjuk ki a szemét!

Tudjuk, hogy nehéz feldolgozni, de ő itt tényleg Eminem lánya