horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Jennifer Lawrence nagyon szereti Budapestet, de csak két dolog jut eszébe róla

6 órája Módosítva: 2017-09-26 16:28:12
13

Korábban már megírtuk, hogy a színésznő azt mondta Návai Anikónak, hogy Budapest a legszebb város a világon, de konkrétumokat, részleteket, hogy miért is, akkor még nem lehetett tudni. Most végre kiderült, hogy mit is szeretett annyira a magyar fővárosban, hogy mi ragadta meg annyira, hogy szíve szerint itt forgatná minden további filmjét, sőt, a Vörös veréb (Red Sparrow) budapesti premierjéért már el is kezdett kampányolni.

Mondjuk csak két dolog jutott eszébe, amikor Návai Anikó a magyarországi forgatásról kérdezte, hogy 

  • imádott fürdőkbe járni,
  • és evett libamájat.
Távolról sincs vége, olvasson még

„Gwyneth Paltrow inkább gőzölgesse csak a vagináját!”

6 órája Módosítva: 2017-09-26 16:24:37
2

Ismét jelentkezett az egyik kedvenc sorozatunk, a Mean Tweets, aminek a lényege, hogy a legnagyobb hollywoodi sztárok olvassák fel, mit gondolnak róluk a kommentelők. A legfrissebb részben Jennifer Lawrence megkapja, hogy biztos totálisan lelkesedés nélkül elégíti ki a férfiakat, Nikolaj Coster-Waldau felolvassa, hogy Jamie Lannisternek kicsi a farka, Gal Gadot szembesül azzal, hogy egy netező szerint nincs melle és Jennifer Aniston arcát liszthez hasonlítják.

Távolról sincs vége, olvasson még

Luxusproblémák: tudta, hogy a drága szőrmébe belefészkelnek a varjak?

7 órája Módosítva: 2017-09-26 15:36:48
10

A Viasat3 új realityje olyan luxusfeleségekről szól, akik nem sajnálnak milliókat költeni ruhákra, cipőkre és úgy általában mindenre. Egyikük 17 éves kora óta nem mosott otthon hajat. De nem azért, mert a szomszédba szökne át mindig, nem, mindig fodrász lövi be haját, hogy az tökéletes legyen. Itt alaposabban is megismerheti a milliomos nőket. Ha esetleg lemaradt volna az első részről, ne bánja, itt egy remek kis összefoglaló.

De van itt még valami, ami kimaradt az adásból!!!
Távolról sincs vége, olvasson még

Most megtudhatja, hogy mit gondol Pumped Gabóról!

9 órája Módosítva: 2017-09-26 13:37:34
26

Többször írtunk már Pumped Gabóról, meg az ő műsoráról – és az az igazság, hogy nem csak minket érdekel a téma, hanem önöket, magukat, titeket is. Ezt onnan lehet tudni, hogy a Pumpedékkel foglalkozó, velvetes írások alatt szép számban sorakoznak a kommentek a Facebookon. Pont ezért jutott eszünkbe, hogy a Velvet olvasóinak észrevételeit párosítsuk többnyire a műsorban elhangzott gondolatokkal, illetve választ adjunk a felmerülő kérdésekre. Persze a végén úgyis önnek kell eldöntenie, hogy nézi-e, kedveli-e.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kit Harington feleségül veszi Rose 'Ygritte' Leslie-t

10 órája Módosítva: 2017-09-26 12:10:15
120

Öt évnyi járás és egy kis se veled, se nélküled drámázás után úgy tűnik, Kit Harington és Rose Leslie végre összeházasodnak. A The Sunnak egy, a párt jól ismerő informátor nyilatkozott arról, hogy Havas Jonék múlt héten jelentették be a családnak és a barátoknak a hírt. Állítólag már az esküvő időpontja is megvan, ezt egyelőre a bennfentes nem árulta el, de arról készségesen beszélt, hogyan történt a lánykérés.

Távolról sincs vége, olvasson még

Most alaposan megnézheti, milyen jó nő Quentin Tarantino menyasszonya

11 órája Módosítva: 2017-09-26 11:09:21
7

Megünnepelték az eljegyzésüket, az eseményről pedig remek fotók érkeztek.

Az ott bizony Palvin Barbara bikinivonala

14 órája Módosítva: 2017-09-26 09:55:07
39

Palvin Barbarától nem szokatlan, hogy nagyon szexi képeket pakoljon ki magáról az Instagramra, de a legújabb fotója mégis szinte mindent felülmúl. Több szempontból is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Végre! Itt vannak az első közös képek Harry hercegről és Meghan Markle-ről

14 órája Módosítva: 2017-09-26 08:13:05
6

Teljesen megérte egy évet várni arra, hogy végre együtt láthassuk őket.

Esküvő helyett inkább szakított Nacsa Olivér és párja

15 órája Módosítva: 2017-09-26 08:13:04
11

Nacsa Olivér 2014 óta volt együtt Pataki Szilviával. A pár két éve még lelkesen beszélt arról, hogy tervezik az esküvőt, ám erre nem került sor, és a jelenlegi állás szerint már nem is fog. A humorista ugyanis hétfőn a Facebookon jelentette be, hogy szakítottak a lánnyal.

Távolról sincs vége, olvasson még

"Mindent elkövet azért, hogy ő nekem tudja nyújtani azt, amire vágyok"

tegnap, 22:07 Módosítva: 2017-09-26 16:24:39
38

Az előzetesek alapján nagyon, nagyon sokat vártunk a Feleségek luxuskivitelben című Viasat-realitytől, amely elvileg ugyanúgy működik, mint az Egyesült Államokban népszerű Real Housewives-sorozatok: 

adott néhány, nagyon jó anyagi körülmények között élő nő, akik elég naivak ahhoz, hogy nevetségessé tegyék magukat a tévében – vagy van annyi eszük, hogy jól jöjjenek ki belőle.

Aki viszont a külföldi évadokból egyetlen részt sem látott, annak egyetlen kérdés lesz érdekes: hogy szórakoztató tévéműsor lesz-e a Feleségek luxuskivitelben, vagy nem. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Harry herceg és Melania Trump közös fotóitól mi érezzük magunkat kellemetlenül

tegnap, 15:48 Módosítva: 2017-09-26 16:57:44
12

Egymás mellé kerültek egy eseményen, amit láthatóan mindketten végigfeszengtek. De volt egy megható pillanat is!

Trágárság csúszott be a One Direction-tag albumborítójára

tegnap, 15:12 Módosítva: 2017-09-26 15:28:57
87

Volt ugye ez a One Direction nevű, brit fiúegyüttes, amely hatalmas sikereket aratott az egész világon, de aztán abbahagyták. Most éppen abban a fázisban vannak, hogy a tagok egymás után adják ki szólóalbumaikat, A Nagy Újraegyesülés bizonyos számítások szerint 2023 előtt nem valószínű.

Október 20-án jelenik majd meg az egyik kevésbé könnyen megjegyezhető személyiségű One Direction-tag, Niall Horan szólóalbuma. A címe az lesz, hogy Flicker, ami igeként kb. azt jelenti magyarul, hogy pislákol, főnévként meg hogy pislákolás. Alább látható az albumhoz tervezett borító, amire becsúszott egy olyan baki, hogy azóta is azt találgatja az internet, hogy ez tényleg baki-e. Merthogy annyira szembeötlő, hogy valószínűbb, hogy direkt volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Most ezzel a lánnyal hozták hírbe DiCapriót

tegnap, 14:12 Módosítva: 2017-09-26 15:24:59
2

Azt írja a Page Six, hogy Leonardo DiCaprio az elmúlt héten újra kavargatott egy kicsit úgynevezett exeivel, Toni Garrnnal és Lorena Rae-vel. Azzal szóviccelnek azonban, hogy a régi modelleken kívül a színész egy újat is kipróbált, bizonyos Ania Cywinskát, akivel a Spotted Pig nevű klubban ejtőztek egyet kettesben.

A hír(esztelés)sel kapcsolatban rögtön jött is a cáfolat DiCaprio egy állítólagos barátjától, hogy  nem, az Oscar-díjas színész nem jár senkivel, hanem továbbra is agglegény, valamint a megerősítés Cywinskától, hogy igen, továbbra is megvan az igazi barátja, akivel jól elvan, tényleg nincs semmi közte és DiCaprio között.

Arra viszont használjuk már ki ezt az alkalmat, hogy belepillantsunk Ania Cywinska képeibe, ha már egyszer szóba került a hölgy. Az alábbi képen X-szel jelöltük meg őt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kylie Jenner már látja maga előtt, milyen lesz a lánya szájfénnyel

tegnap, 11:55 Módosítva: 2017-09-26 16:16:45
3

Csak pár napja, hogy nyilvánosságra került a hír Kylie Jenner terhességéről, most alább összefoglaljuk, hogy mi minden történt azóta. Természetesen nem sok, de mivel a Kardashian-klánról van szó, a nem sok is tud borzasztóan szórakoztató lenni.

Kezdjük esetleg azzal, hogy a hír kapcsán a fotósok méginkább rárepültek Kylie Jennerre a hétvégén, de az extraintenzív érdeklődés gyümölcse egyelőre csak egy viszonylag topis és életlen sorozat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ikertornyok: Palvin Barbara és Rihanna összecsomózott felsőben

tegnap, 10:42 Módosítva: 2017-09-26 12:10:16
5

Az egyikük kifutózott, másikuk termékbemutatott így. Talán véletlen az együttállás, talán ez most nagy trend (lesz).

Kate Hudson végre szexi estélyivel kombinálta az extrarövid hajat

tegnap, 10:00 Módosítva: 2017-09-26 16:16:44
2

A színésznőt még nem láttuk ilyen kacérnak, amióta nyiratkozott.

Elmeszelték ittas járművezetésért az Irigy Hónaljmirigy tagját

tegnap, 09:02 Módosítva: 2017-09-26 11:09:22
4

Kabai Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy nevű együttes tagját, aki a fenti képen balról a második, őszes parókában, augusztus 6-án szondáztatták a rendőrök, és az ellenőrzés eredményeképpen elvették tőle a jogosítványát, valamint vádat emeltek ellene. A Borsnál találtuk meg azt a bírósági közleményt, ami szerint a vádból máris jogerős ítélet lett. A lényeg:

A bíróság a vádlottat ittas járművezetés vétsége miatt háromszáz napi tétel pénzbüntetésre és egy év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. A bíróság az egy napi tétel összegét ezer forintban határozta meg. A háromszázezer forint összegű pénzbüntetés meg nem fizetése esetén szabadságvesztésre kell átváltoztatni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ön összefutott Palvin Barbarával a héten? Nem? Bella Hadid igen!

tegnap, 08:07 Módosítva: 2017-09-26 08:41:02
3

Ritka előnytelenek lettek a színfalak mögötti képek a divathéten, de aztán a modell Milánóból hazajött Budapestre.

Hivatalosan is szakított Berki Krisztián és Hódi Pamela

tegnap, 07:27 Módosítva: 2017-09-26 08:13:07
182

A „hivatalosan” ilyen esetekben manapság azt szokta jelenteni, hogy valamelyikük a közösségi médiában is megírta a nyilvánosságnak szánt szakítási közleményt, és vasárnap délután pontosan ezt tette meg Hódi Pamela, amint azt a Blikk is megírta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hat márka tízféleképpen látta meg Gigi Hadidban a bombanőt

szeptember 24., 13:46 Módosítva: 2017-09-25 14:31:33
7

Gigi Hadid újabban mindenhol ott van, és a mindenhol alatt persze a divatheteket is érteni kell. New York és London után ezen a héten Milánóban volt a félévente aktuális bemutató-cirkusz, és Gigi Hadid többször feltűnt az olasz divatfővárosban. Is.

Ehhez a heti trendhez hat márkát választottunk ki, bár Gigi Hadid hatnál több divatbemutatón is szerepelt eddig ebben a szezonban, de úgy ítéltük meg, mind közül ez a hat volt a legkülönlegesebb. Szóval nézzük most Gigi Hadidot New York, London és Milánó kifutóin, és akinek van kedve, kiválaszthatja a kedvencét – alul már megy a szavazás!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagyon úgy fest, hogy Amal Clooney visszament dolgozni

szeptember 24., 12:42 Módosítva: 2017-09-25 10:12:58
2

Persze ez még nem jelenti, hogy teljes munkaidőben robotol máris, de azért vannak feladatok, amelyeket kénytelen elvégezni. És élvezi.

Mickey Rourke arca végre megpihent

szeptember 24., 12:17 Módosítva: 2017-09-26 07:26:38
24

Hónapok óta nem plasztikázta magát. Lehet, hogy felhagyott ezzel a mániájával a 65 éves színész?

Kipróbáltuk: így lesz valakiből pár óra alatt Kim Kardashian

szeptember 24., 10:51 Módosítva: 2017-09-25 15:57:31
49

Beültünk a sminkeshez, stylisthoz és fodrászhoz, hogy átéljük a celebnő-életérzést. Tanulságos volt.

Kedves fotók: Sandra Bullock magával vitte a lányát egy forgatásra

szeptember 24., 09:17 Módosítva: 2017-09-25 10:09:54
4

A lassan 6 éves Laila nőttön-nő, és ha lehet, egyre aranyosabb.

X-Faktor: kétségtelenül Gáspár Laci sírógörcse vitte az estét

szeptember 23., 22:49 Módosítva: 2017-09-25 09:18:27
71

Az X-faktor negyedik adásától pont azt vártuk, mint az első háromtól, amit jól is tettünk, mert azt kaptuk. Egyetlen különbséggel: továbbra is rendes felhozatal volt a jaj mi történik-fellépőkből, de az aztamindenit, de meghatódunk-ra két órát kellett várni, aztán csak nem jött el. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nicole Kidman a férje előtt smárolt az Emmyn, de nem ez volt az egyetlen furcsa dolga idén

szeptember 23., 12:43 Módosítva: 2017-09-25 12:21:22
4

Nicole Kidman nemcsak azzal hívta fel magára a figyelmet a 2017-es Emmy-díjátadón, hogy milyen jól nézett ki vörös estélyiében, hanem azzal is, hogy micsoda természetességgel csókolta szájon kollégáját, Alexander Skarsgardot, mikor az díjat kapott közös sorozatukért.

A pillanatról készült képek és videók hatalmas vitát gerjesztettek. Sokan úgy vélik, ez annak a jele, hogy megromlott a színésznő házassága keith Urbannal, aki egyébként a felesége mögött állt a csók pillanatában, mások pedig teljesen ártatlannak ítélik a dolgot és annak tudják be, hogy a Kidman csak így tudta kifejezni, mennyire örül a férfi sikerének. Mivel az este további részében – a szemtanúk szerint  az Urban házaspár egymás kezét se engedte el, mi inkább az utóbbira tippelünk, de az biztos, hogy a színésznő az idei vörös szőnyeges eseményeken már csinált pár furcsa dolgot.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 év alatt egy percet se tudtak öregedni a Gossip Girl szereplői

szeptember 23., 10:02 Módosítva: 2017-09-25 12:21:22
23

Úgy tűnik, a gimisorzatban csak olyanok játszottak, akik megütötték a főnyereményt a génlottón. Na de mi van velük azóta?

Kylie Jenner és Cooky 21 éves barátnője is terhes

szeptember 23., 09:19 Módosítva: 2017-09-24 12:20:09
19

Szinte egy időben derült ki, hogy Kardashian-klán legfiatalabb tagja, Kylie Jenner, és Cooky barátnője is gyereket várnak, úgyhogy egy cikkben számolunk be ezekről az izgalmakról és arról, mit lehet eddig tudni a születendő babákról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Újra összejöttek a '90-es évek legendás szupermodelljei

szeptember 22., 21:41 Módosítva: 2017-09-24 16:01:02
74

Már az ötven közelében vannak ezek a nők, és még mindig vibrál a levegő, ha összejönnek. Cindy, Claudia, Helena, Naomi, ájuljunk el!

Instahíradó: Tóth Vera szemlélteti, hogy leadott negyvenvalahány kilót

szeptember 22., 15:48 Módosítva: 2017-09-24 08:52:49
41

Mai instahíradónk nem olyan lesz mint a tegnapi, amikor tematikus kiadással jelentkezhettünk, de ne aggódjanak, azért elég sok érdekes képet láttunk az ismertemberek oldalain.

Távolról sincs vége, olvasson még