Két harminc év körüli férfit tartóztatott le a moszkvai rendőrség azzal a gyanúval, hogy megpróbáltak megerőszakolni egy fiatal nőt. A 22 éves áldozat egy könyvtárosból lett pornós, akit egy filmötlet kedvéért hívtak fel egy lakásba. A nő végül az ablakon kiugorva menekült el, lábait is eltörve.

Mindkét lábát eltörte az az orosz pornós, akit kamu filminterjúra hívtak be Moszkvában, majd kiderült, hogy csak meg akarják erőszakolni – írja a Daily Mail. A 22 éves, Lola Taylor művésznevű, könyvtárosból lett pornóst azzal csalogatta föl magához két férfi, hogy egy új filmes produkció főszereplője lehet, csak előbb persze fel kéne mennie a moszkvai lakásba.

Azonban miután bement a lakásba, a két férfi egyből rátámadt, és megpróbálta megerőszakolni. Az egész nem rövid ideig játszódott le, a nő órákig küzdött a Mail szerint a támadóival. Ezután tudott valahogy kiszabadulni támadói keze közül, majd a harmadik emeleti ablakból a mélybe vetette magát.

A vérző, szakadt ruhájú nőre egy kutyát sétáltató szomszéd, az 54 éves Blasziusz Vinogradov talált rá. Ő így mondta el egy helyi tévének a történteket:

Csak mentem a dolgom után, amikor ez a szőke lány a szakadt ruhájában és vérző szájával a földre zuhant.

Szerinte a lány elvesztette az eszméletét, és tisztán látszott, hogy a lábait is eltörte. A férfi nem tudta, mi folyik itt, de azt egyből látta, hogy értesítenie kell a rendőrséget és a mentőket is.

A nőt kórházba szállították, a rendőrök szerint az erőszakoskodók miatt és a zuhanást miatt is komoly sérüléseket szenvedett a nő. „Amikor letartóztattuk a férfiakat, tagadták a tettüket addig, míg bizonyítékot nem találtunk a bűncselekményre a lakásban" – mondta a szóvivő, aki szerint megpróbálták a vért eltakarítani, de a ruhacafatokkal nem tették ezt. A 30 éves Dmitrij Koszenkovot és a 33 éves Makszim Pilipenkót letartóztatták, és akár 30 éves börtönbüntetést is kaphatnak. Három hónapig biztos előzetes letartóztatásban maradnak.