Megtorolta fia sérelmét az anya is, amikor egy 11 és egy 15 éves - 2014. október 30-án a kora esti órákban vendégségben voltak, amikor összevesztek, majd verekedtek. Az idősebb fiú a nyakánál fogva lerántotta a fiatalabbat, és meg is rugdosta. A verekedést a házigazda szakította félbe, azonban a tettlegesség nem sokkal később az utcán folytatódott, ahol botokat és köveket dobáltak. Ezután mindannyian hazaindultak, azonban a 15 éves fiú, testvére, és édesanyjuk a 11 éves gyermek után indult. Amikor utolérték a nő megpofozta a kisfiút, majd távoztak - írja a police.hu

A 11 éves fiú családja – aki az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett – a gyermek sérelmére elkövetett testi sértés miatt magánindítvánnyal éltek a támadók ellen.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a fiatalkorú fiú és a 42 éves édesanyja ellen.