Feladta magát az a férfi, akit a Port Orchardban történt gyilkossággal vádolnak – írja az NBC News. A Velvet is írt a bizarr esetről: egy férfi a 4chanre feltöltött pár fotót egy meggyilkolt nőről, és azzal kérkedett, hogy ő fojtotta meg az áldozatot, és figyelje meg mindenki, amikor a nő fia hazatér, kihívja majd a rendőröket, aztán az egész média ezzel lesz tele. Igaza lett, és a rendőrség egyből hajtóvadászatot indított ellene.

Az NBC szerint a férfi Oregonban adta meg magát, méghozzá Wilsonville városában, ellenállást nem tanúsított. Kiderült, hogy a 33 éves David Michael Kalac a saját barátnőjét ölte meg valamikor hétfőn vagy kedden. A férfi elkötötte megölt barátnője kocsiját, amit először szerdán láttak az oregoni rendőrök, de ekkor még fel tudott szívódni a feltételezett tettes a nagy forgalomban. Eközben azt is nyilvánosságra hozták, hogy az áldozat a 30 éves Amber Lynn Coplin. Kiderült, hogy a férfi a házat is összefirkálta: 

a nő jogsijára a „halott" feliratot, a hálószoba falára az „ő ölt meg engem először" írást, a rolóra pedig „rossz hírek" kifejezést véste fel.