Rejtélyes haláleset történt a csehországi Litvinovban: a Prada és a L'Oreal cseh reklámarca, a 26 éves modell, Kateřina Netolická elhunyt – írja a News.com.au. A modell a barátjával, a 29 éves Jakub Petružalekkel osztotta meg a lakását (Petružalek az oroszországi Avtomobiliszt Jekatyerinburg hokisa). A holttestet a külföldön lévő barát helyett Netolická bátyja találta meg, miután betört a lakásba, mert húga nem vette fel a telefont.

Egyelőre úgy tűnik, Netolická saját kezével vetett véget az életének. Egy New York-i kolléganője elmondta, hogy Netolická depressziótól szenvedett, és hajlamos volt az öncsonkításra. „Néha úgy viselkedett, mintha két teljesen különböző ember élne benne" – mondta a névtelenséget kérő modell róla. Más barátok azt mondták, boldogabb volt, mióta együtt volt hokis barátjával. Netolická amúgy elismert kickboxos is volt, nemrég nyerte meg a cseh bajnokságot, egy barátja szerint akár az edzése közben is történhetett valami baleset.

Ezen a rajongói oldalon talál további szép képeket a modellről.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.