Gwendolyn Lindgrent azután csukták le, miután e-mailen küldött el fotókat valakinek arról, hogy szájába veszi egy hétéves kisfiú nemi szervét – írja a Huffington Post.

A rendőrség szerint Lindgren még szeptemberben készítette a képeket, amiket most, november 10-én talált meg férje a mobiltelefonján. A férfi ezután jelentette fel feleségét a rendőrségen.

Lindgrent most kiskorú szexuális bántalmazásával, a bizonyítékok meghamisításával és megvesztegetéssel vádolják.

Lindgren azt állítja, hogy a fotókat azért készítette, mert egy férfi kényszerítette rá. Egy olyan férfi, akivel a neten ismerkedett meg, és akivel még soha nem találkozott. A férfira egyébként egyfajta gondozóként hivatkozott, aki a nő szerint házassági tanácsokat adott neki.

A rendőrségnek a nő bevallotta viszont, hogy a hétéves gyereket megfenyegette, hogy ne beszéljen senkinek sem arról, hogy mi történt, és azt is hozzátette, hogy nem tudja garantálni, hogy nem tenné meg újra, ha a gondozója újra erre kérné.

Úgy tudni, hogy a nő férje már beadta a válópert, és elmondta a rendőrségnek, hogy Gwendolyn Lindgren egy évvel korábban már bevallotta, hogy volt szexuális kapcsolata gyerekkel, ám a férfi akkor nem hitt neki.