Egy tápiószelei 20 éves fiatalember életét mentette meg egy rendőr kedden reggel. A Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársa éppen a Tápiószelét és Tápiógyörgyét összekötő 3118-as számú úton autózott, amikor Tápiógyörgye közelében az út menti árok partján egy eszméletlen férfit vett észre. A főtörzsőrmester rádión kért azonnali segítséget és mentőt hívott a helyszínre. 

A rendőrség honlapja a police.hu arról ír, hogy míg a segítségre várt, közben szólítgatta a mozdulatlanul fekvő férfit, aki semmiféle ingerre nem reagált és a pulzusa érezhetően gyenge, légzése is alig érezhető volt. A  rendőr ezután stabil oldalfekvésbe helyezte a férfit, így biztosítva annak légzését. Időközben egy arra járó is megállt és segítette az életmentést.

Néhány perc elteltével a 20 éves férfi magához tért és elmondta, hogy az út szélén sétált, rosszul lett és elveszítette az eszméletét. Vérszegénységben szenved és a mellkasában erős szúrást érez. A helyszínre érkező mentők a tápiószelei fiatalt kórházba szállították.