Egy márkás órákat forgalmazó boltot raboltak ki  az Andrássy út 16. szám alatt, a fővárosban – tudta meg a Velvet. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek meg a tűzoltók és a rendőrök is. 

A Velvet a helyszínen tartózkodó tudósítja megtudta, hogy Hublot órabolt alkalmazottait a rablók valamihez hozzábilincselték, a tűzoltók segítségével tudták csak kiszabadítani őket. 

Szemtanúk is látták, ahogy a rendőrök egy megbilincselt nőt kihoznak a boltból. A helyszínen az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője, Pap Judit arról tájékoztatott, hogy ketten sérültek meg, a rablók bántalmazták őket. A 444.hu értesülései szerint a biztonsági őr szenvedett fejsérülést, ezt munkatársunknak a szemtanúk is megerősítették. Papp Judit azt is megerősítette, hogy az elkövetők négyen voltak.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy a helyszínre három mentő érkezett, a rablás során két férfi sérült meg, egyikük könnyen, a másik súlyosan. A sérülteket baleseti osztályokra szállították, de hogy melyik kórházba, azt nem részletezte.

A rendőrök szinte minden környéken található kukát őriztek tudósítónk szerint azért, nehogy eltűnjenek az esetlegesen ide bedobott bizonyítékok. Az Andrássy út külső, a Deák tér felé tartó sávját lezárták.