Elfogták a 4-es főút rémét

– hozza a drámát a honlapján a rendőrség, de nézzük csak közelebbről, mi is történt valójában.

  • több mint húsz betört szélvédőről kapott bejelentést a rendőrség november közepe óta, az érintett autósok a 4-es főúton, Kisvárda és Nyíregyháza között közlekedtek, éjszaka törték be a szélvédőjüket
  • a többség nem is tudta, mi történt
  • hát, az, hogy egy szemből közlekedő gépkocsiból megdobták őket kővel
  • csak a szerencsén múlt, hogy nem történt személyi sérülés

Az illetékes rendőrök éjszakánként kamerákkal felszerelt gépkocsikkal cirkáltak az érintett útszakaszokon, hogy elfogják az életveszélyes dobálót. Aztán november 29-én, röviddel éjfél után az egyik, jelzés nélküli szolgálati kocsit előző autó visszapillantójának csapódoott egy szemközti járműből kirepülő kő. A rendőrök a menekülő autóst elfogták, megbilincselték.

A kocsi ajtajában 10 követ találtak
.

T. Zsolt 39 éves kisvárdai lakos ellen a közlekedés biztonsága ellen elkövetett bűncselekmény gyanúja miatt folyik eljárás. Őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását. A gyorsteszt drogfogyasztást is kimutatott nála, azért külön eljárást indítanak. 

Ha ön is a károsultak közé tartozik, a fenti időszakban törték be a szélvédőjét az érintett útszakaszon, de még nem tett bejelentést, forduljon a Kisvárdai vagy a Nyíregyházi Rendőrkapitánysághoz!