A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Kökény János 55 éves kecskeméti lakos eltűnése ügyében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. december 19-én 8 órakor egy kecskeméti temetőből, gépkocsival ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, írja a  police.hu.

A keresett férfi 167 centiméter magas, 68 kilogramm súlyú, normál testalkatú. Haja őszülő, erősen kopaszodó, szeme színe barna. Utolsó ismert ruházata:sötét színű öltöny, fekete színű cipő és fekete, cipzáros szövetkabát. Az eltűnt férfi arcának bal oldalán egy nagyobb méretű anyajegy található.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyérőlinformációval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.