Szatírt szeretne megtalálni a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Szentendrei Rendőrkapitánysága – derül ki a police.hu -ról.  Az alábbi fantomképen látható illető október 21-én, délután négy körül a pomázi Gábor Áron utcában megszólított egy hazafelé tartó 12 éves lányt. Megkérdezte, elmegy-e vele fagylaltozni, majd arcon puszilta, a lány ezután elszaladt.

Másnap, délután fél kettőkor a Kubinyi utcában szólított meg egy 16 éves lányt. Meg akarta fogni a fenekét, mire a lány a nála lévő esernyővel a férfi felé csapott, aki erre elszaladt.

A férfi 18-25 év közötti, 175-180 centiméter magas, vékony testalkatú. Barna haja hosszú, göndör, arca borostás. A bűncselekmény elkövetéskor kék színű farmernadrágot és sötét baseball sapkát viselt, egy fekete mountain bike-kal közlekedett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Szentendrei Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.