A rendőrség köröz egy Dunakesziről eltűnt, három és fél éves kislányt. A gyermek édesanyja szerint a nagyszülők raboltak el - írja a Bors. Sztehló Nikolett december 6-án Facebookon közölt egy felhívást, mely szerint három és fél éves lánya pár nappal korábban eltűnt. "A szüleimmel tartózkodik, gyermekrablás miatt tettünk feljelentést, aki tudja, hol van, értesítsen minket vagy a rendőrséget" - írta a közösségi oldalon.

Azóta ugyan egyszer sikerült találkoznia lányával, de azóta újból nyoma veszett.  "Utoljára december 16-án találkoztunk vele Dunakeszin, a gyermekjóléti szolgálatnál. Akkor a nagyapja egy ismeretlen férfi társaságában érkezett, később egy lesötétített terepjáróval el­haj­tot­tak" - nyilatkozta az asszony.

A lap úgy tudja, hogy a gyerek ideiglenes elhelyezési határozattal a nagyszülőknél le­hetett december 17-ig, de mivel ezután sem adták vissza a szülőknek, ők is és a gyámhivatal is feljelentést tett. A Dunakeszi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat, keresik az eltűnt kislányt. Vizsgálják Fruzsi eltűnésének körülményeit.