horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így fulladhatott meg orális szex közben a győri nő

2015.01.15. 17:01 Módosítva: 2015-01-15 19:06:51

Valószínűleg megfulladt az a 48 éves nő, aki orális szex közben halt meg kedden Győrben. A nő 60 éves élettársát gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítja a rendőrség, de felmerül a kérdés, hogy amennyiben véletlen történt, mi okozhatta a nő halálát ilyen intim szituációban. A szakértő szerint erre több logikus magyarázat is létezhet. 

A Velvet szakértője, Tóth-Horváth Gábor szexológus szerint biztosat csak a boncolás fog megállapítani, de pár tényezőre felhívta a figyelmünket. 

Hasonló eset szerinte megeshet, ha esetleg a pár nem volt gyakorlott abban, amit csinál: „Lehet, hogy nem volt gyakorlatuk a dologban, és csak ki akartak próbálni egy új technikát. A torkozásra nem mindenki képes, van, akinek nem is ajánlott. Ugyan ez a műfaj elsajátítható gyakorlással, tehát megtanulható, ám van, akinek még így sem megy” – indokolta, másrészt felhívta a figyelmet az anatómiai tényezőkre is:

„A nyelőcső és a légcső között található a gégefedő, ami különböző ingerek vagy idegen tárgy hatására elzárhatja a légutakat. Meglehet, hogy a pénisz félrecsúszott, de akár a előváladék is kiválthat olyan irritációt, ami hatására begörcsöl a légcső, és elzárja a légutakat, így a nő nem jut levegőhöz” – vélekedik a szakértő. 

„Ha még oly gyakorlott is a hölgy, a gégefedő lezáródhat annyira, hogy fulladást okozzon, mert az sem mindegy, hogy a partner hogyan helyezkedik el. Ha valaki nem gyakorlott, vagy a partner nem megfelelően helyezkedik el, nincs szabad útja a pénisznek, ami mélytorkozás esetén könnyen balesethez vezethet” – tette hozzá a szexológus. 

Azonban ha valaki levegő után kapkod egy ilyen helyzetben, azt a partnernek észre kellene vennie.

„Sajnos sok esetben, ha a férfire rátör a ritmikus csípőmozgás, és pumpálja a péniszét, felülkerekedik benne az ösztönlény, és nehezen bír figyelni. A férfi talán pont az ejakulációhoz közeli állapotban van, ezért nem vette észre mi történik a nővel” – magyarázta a szakértő. 

Azt, hogy a 60 éves férfi miért nem vette észre, hogy orális szex közben a partnere fulladozik, nehezen hihető, de a dolgot magyarázhatja még az alkoholos befolyásoltság, azonban erről nincs hivatalos információnk.

Azonban a Blikk a szomszédoktól úgy tudja, a pár már évek óta együtt élt, és nem egyszer megesett, hogy közösen italoztak. A tragikus együttlét előtt is ezt tették, a Bors szerint a nő erősen ittas állapotban volt, sőt a férj vallomása szerint a nő kezdeméynezte a szexet és miután észrevette, hogy a nő mozdulatlan, maga próbálta meg újraéleszteni.

A boncolásig azonban szerinte csak találgatni lehet. „Ha szándékosság is volt a  dologban, akkor jelentős bevérzéseket fognak találni és erős nyálkahártyasérüléseket. Ha valóban véletlen volt, azt a záródott izmok és a gégefő mutatja majd. Azonban ezt csak a szakértők tudják majd megmondani”  mondta  Tóth-Horváth Gábor.

 A helyszíni szemle és az eddig rendelkezésre álló adatok alapján bűncselekmény gyanúja merült fel, ezért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a továbbiakban bűntetőeljárásban vizsgálja az asszony halálának körülményeit. A férfit szerdán kihallgatták, gondatlanságból elkövett emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt  írja a police.hu

A részletes orvos szakértői vizsgálatból majd arra is szeretnének választ kapni a rendőrök, hogy volt-e előzménye az elvadult aktusnak, és hogy vannak-e olyan sérülések az elhunyt nő testén, amelyek korábbi bántalmazástól származnak. A Bors és a Blikk információi szerint a boncolás eredménye alátámasztja, hogy a nő halálát lassú fulladás okozta. A hivatalos eredményt még nem tették közzé. 

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.