T. Lajos úgy lőtt exére, hogy ha az túl is éli a támadást, sose legyen képes többé szülni – írja a Bors

Döbbenetes részletek derülnek ki a tavaly májusban négy embert lelövő T. Lajos ellen elkészült vádiratból. Mint megírtuk, M. Adriennt volt élettársa tavaly május elején Magyarbánhegyesen a saját udvarukban kezdett lövöldözni közös gyerekük szeme láttára, a nőt is többször hason lőtte. Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, maradandó sérüléseket szenvedett, új párját és édesanyját is elvesztette. Közös gyermekük, Napsugár vévgignézte a történteket. 

A Bors megtudta, hogy a vád szerint T. Lajos több mint nyolc évig élt élettársi kapcsolatban a későbbi sértettel, M. Adriennel. A férfi féltékenységből több alkalommal megverte, megrugdosta Adriennt, sőt olyan is előfordult, hogy bicskával combon szúrta.

Adrienn megelégelte a bántalmazásokat, és 2014 elején visszaköltözött az édesanyjához. T. Lajos a közös kislányukat erőszakkal magához vette, ezért Adrienn gyermek-elhelyezés iránti pert indított ellene. T. Lajos féltékenysége miatt, valamint mivel tartott attól, hogy gyermeküket Ad­riennél helyezik el, elhatározta, hogy a nőt és annak új élettársát megöli.

Az örjöngő férfi miután lelőtte J. Csabát, Adriennt vette célba. A vádirat itt tér ki a történések egyik legmegdöbbentőbb részletére. T. Lajos hasba lőtte Ad­riennt, majd odalépett a földön fekvő nőhöz, és azt ordította neki: „Szülni akarsz másnak gyereket?” Ezután még háromszor lőtt Ad­rienn hasába, aki ugyan túlélte a támadást, de örökre maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Április vége, május eleje környékén indulhat a büntetőper tár­gyalása.