A Manhattan déli részén található Battery Park City-ben lakó 41 éves Sailor Tindall élettelen testére szombaton talált rá a rendőrség, miután a nő családjának kérésére megvizsgálták a lakását, írja a NyDailynews.

Tindall szülei azért fordultak a hatósághoz, mert lányuk már jó ideje nem adott magáról életjelet. Aggodalmuk sajnos beigazolódott, a New Yorkban divatszakon tanuló nő átvágott csuklókkal és torokkal, holtan feküdt ágyában.  

A rendőrség még vizsgálja Tindall halálának körülményeit, és egyelőre az idegenkezűség sem kizárható. Bár dulakodás nyomát nem találták, búcsúlevelet sem fedeztek fel a Liberty House hatodik emeletén található luxuslakásban. 

A szülők egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben, a 41 éves áldozattól a szemtanúk szerint néhány barátnője búcsúzott sírva, miközben a holttestet elszállították a házból, ám ők nem voltak hajlandóak felfedni kilétüket.

Tindall a Clear Creek Gimnáziumban érettségizett a texasi League City-ben, majd a New York-i Blinn College hallgatója volt Classmates és LinkedIn oldala szerint. 2011-ig élt Texasban, de azt már nem tudni, mikor költözött a manhattani luxuslakásba.

A rendőrség jelenleg az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat eredményére vár.