Szerelmes volt a szomszéd lányba, ám a 16 éves Laura Marie ezt nem viszonozta, ezért brutálisan meggyilkolta majd felgyújtotta a tinit – számol be a Bild a németországi Trierben történt sokkoló gyilkosságról. 

Az eddig nyilvánosságra hozott adatok szerint a gyilkossággal a fiatal lány közvetlen szomszédját gyanúsítják. A nyomozás adatai szerint a 24 éves Sandro C. a helyi pályaudvarról kísérte haza a lányt múlt pénteken éjjel, ám útközben összevesztek és összeverekedtek, a fiú ekkor kést rántott és többször mellkason szúrta Laura Marie-t, aki belehalt a súlyos sérülésekbe. Sandro C. ezután a holttestet hátrahagyva hazament. Másnap visszatért a tett színhelyére és felgyújtotta a 16 éves testét, hogy így tüntesse el a nyomokat. Járókelők látták a lángokat és hívták a tűzoltókat. A kamaszlány teste a felismerhetetlenségig összeégett, DNS alapján tudták csak azonosítani. A szülők csak akkor tudták meg a szörnyű hírt, amikor a szomszéd fiút letartóztatták: „Nem akarom elhinni. Kiskora óta ismertük, barátok voltak!" – nyilatkozta az édesanya. 

A fiatal lány bátyja a Bildnek azt nyilatkozta, hogy szomszédjuk járni akart testvérével, és azért ölhette meg, mert a lány csak a barátjaként kezelte.