15 éves nevelt lányát erőszakolta meg az 55 éves F. István, a kislány teherbe esett.

A Zsaru Magazin szerint a rendőrségen beismerte a viszonyt, melyből gyermeke született. A férfi élettársával 1999 óta volt együtt, nevelt lánya akkor még csak 18 hónapos volt. A lányt 16 éves korában azonban egyszer a férfi megkérte, hogy menjenek el kettesben a Csongrád megyei tanyájukra, és ott segítsen neki a munkában. A lány így tett, majd miután elfáradt, lefeküdt aludni. A nyomozati adatokból kiderül, hogy ez után arra ébredt, hogy nevelőapja a melleit simogatja. Sikítani akart, de a férfi befogta a száját, leszorította  a karját levetkőztette és megerőszakolta, majd megfenyegette, hogy erről ne beszéljen senkinek. 

A lány teherbe esett, és 2014. januárjában fiút szült. F. István ismét megfenyegette, hogy mondja azt, hogy a gyermek egy azóta motorbalesetben elhunyt fiútól van, majd a szülés után még kétszer megerőszakolta az akkor már 17 éves lányt. A kamasz végül egy barátnőjének mesélte el a történetet, aki azonnal jelentette a rendőrségen. 

A férfit előállították, beismerte tettét, de azt állította, hogy a lány is akarta a szexet. Március 13-án elrendelték a neve,lő apa előzetes letartóztatását.