Információink szerint ma délután egy fiatal nő felhajtott autójával a járdára a Deák Ferenc téren Budapesten, és négy járókelőt és elütött. Az autó majdnem a Bajcsy–József Attila–Andrássy kereszteződésnél állt meg. A helyszínelés és kihallgatás jelenleg is folyik, a BRFK tájékoztatása szerint a négy sérültet a mentők kórházba szállították. A balesetben öt fiatal nő sérült meg, egyikük súlyosan. írta az MTI. A gázoló egy 23 éves budapesti nő volt, aki szintén megsérült. A balesetet pedig az okozhatta, hogy a sofőr hirtelen helyzettől megrémülve a fék helyett a gázra taposott. A Cink szerint egy autó a Nádor utcánál hajtott fel a járdára, vagy száz méteren át letarolt mindent, oszlopokat is kidöntött.

Az autót egy villanyoszlop állította meg. A Index szemtanúi szerint az autó sofőrje egy huszonéves lány volt, aki a baleset után kipattant az autóból, és el akart menekülni. A gázolót a rendőrök fogták el a téren.

Az autós először két, a zebránál várakozó lányt ütött el. Olyan sebességgel érkezett, hogy a lányok messzire repültek az ütközéstől.