Halálra szurkálta saját szüleit, majd miután a gyilkosságot maga jelentette a rendőrségen, véres ruhában, beszámíthatatlan állapotban elindult a belváros felé M. László. A férfi valószínűleg magát is megsebezte – értesült a Velvet. Úgy tudjuk, a férfi, amikor jelentette a rendőröknek tettét, össze-vissza beszélt, zavart volt és túlvilági démonokat is emlegetett. 

Mint azt korábban megírtuk, a 34 éves budapesti férfi 2015. március 29-én 23 óra után értesítette a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központját, hogy a Budapest XIV., Egressy úton található lakásukban megölte a szüleit.  A megadott címre kiérkező járőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a lakásba, ahol holtan találták a bejelentő szüleit, egy  57 éves férfit, valamint 55 éves feleségét. A férfit  az V. kerületi járőrök egy órán belül elfogták Budapesten az Erzsébet körúton.

A legfrissebb rendőrségi közlemény szerint M. László a helyszínen a cselekmény elkövetését elismerte, de zavartan viselkedett és jól látható sérülései voltak, ezért a rendőrök az Országos Mentőszolgálat munkatársainak segítségét kérték, akik a sérültet kórházba vitték.