Egy kocsmában balhézott, miután halálra szurkálta  szüleit M. László – tudta meg a Velvet. A férfi – mint megírtuk – vasárnap éjjel brutális módon, több késszúrással halálra szurkálta szüleit, majd maga hívta a rendőrséget.

A telefonban összevissza beszélt, zavart volt, és túlvilági démonokat is emlegetett. A Blikk szerint azt mondta, hogy ő a sátán, és csak hosszas unszolásra árulta el a címet. Mire a rendőrök megérkeztek, már hűlt helye volt a férfinek, aki csurom véres ruhában indult el közben a belváros felé.

A Velvet úgy értesült, hogy első útja egy körúti kocsmába vezetett, ahol egy szemtanú szerint a magát az interneten kickboxerként és személyi edzőként hirdető férfi egyből szemet szúrt mindenkinek. 

„Éjfél környékén érkeztünk meg a kocsmába. A férfi egyből feltűnt, mert habár tilos, ő bent dohányzott az ablak melletti boxban egyedül” – avatta be lapunkat a férfi, aki szerint tíz perc múlva M. László felállt, és elkezdett a falra vizelni. Ekkor lépett oda hozzá a kidobó, aki megkérte, hogy hagyja abba, vagy rendőrt hív rá. A férfi ekkor emelt hangon azt válaszolta, hogy nem kell rendőrt hívni, mert ő már megtette.

„10 percig kiabált és beszélt összevissza, olyanokat mondott, hogy:

Én vagyok a sátán! Ölj meg, ha tudsz, lőjetek fejbe, hiába, mert halhatatlan vagyok! Meg kellett ölnöm a szüleimet is.

– idézte fel a neve elhallgatását kérő szemtanú. 

A rendőrök nem sokkal később az Erzsébet körúton elfogták, ám mivel még akkor is zavartan viselkedett, mentőt hívtak hozzá. 

Megkerestük az említett vendéglátóegységet is, ám egyelőre nem akartak nyilatkozni az ügyben. 

A rendőrségi közlemény szerint M. László a helyszínen a cselekmény elkövetését elismerte.