Továbbra sem találják annak a fiatal lánynak a gyilkosát, akinek holttestére egy vadász egy vadász talált rá pénteken vádnál a 23-as út mentén, ezért a lakosság segítségét kérik. Kétmillió  forintot ajánlott fel a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki a nyomra vezeti az egyenruhásokat a fiatal lány meggyilkolásának ügyében – olvasható Police.hu-n. 

Mint korábban megírtuk a fiatal lányt megtaláló vadőr szerint a testén rengeteg sérülés nyomát lehetett látni, valószínűleg brutálisan bántalmazták. A Heol.hu korábban azt írta,  a fiatal lányt brutálisan bántalmazták, majd testét autóval vitték el Ivád mellé, és ott lökték ki a kocsiból, a 23-as út mentén. A lap képeket is közölt a tragédia helyszínéről. 

A fiatal lány testvére szerint Katit már korábban is bántalmazták, így a lány korábbi támadóit is kikérdezték. A rendőrök azt is elmondták a családnak, hogy a fiatal lány kabátja és lila színű táskája eltűnt, így lehet, ez segít majd a nyomozóknak a gyilkos nyomára bukkanni: elképzelhető ugyanis, hogy ezek a tettesnél maradtak.