Plakátokon is keresik a vasárnap ismeretlen helyre távozott 24 éves Benkő Adriánt. A férfi szülei azt mondták, nagyon aggódnak a makkosházi fiúért, akinek a telefonja is napok óta ki van kapcsolva – írja a Délmagyar. 

„Azt mondta vasárnap délben, hogy a barátjához megy. Este nem jött haza, de nem is kerestük: 24 éves felnőtt férfi, megbízunk benne. Most viszont már aggódunk" – mondta a 24 éves Benkő Adrián édesanyja. Molnár Józsefné elmesélte, fia fényképét már szétosztották a taxisok között, a plakátokat kedden délelőtt rakták ki a belvárosban.

„Eltűnésekor sötét barna színű inget, világoskék farmert, őszi khaki színű kabátot, fekete Nike baseball sapkát, Asics Tiger márkájú fekete és piros színű edzőcipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki Benkő Adrián tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén" – áll a rendőrség kedden kiadott közleményében.