A borzalmas történetről egy drogellenes konferencián számolt be a parlamenti képviselő - írja aBors.  Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kristálymet nevű kábítószer, ami igen súlyos függőséget képes okozni. Bár már eddig is rengeteg rémtörténetet lehetett hallani, hogy mi mindent követtek el a metamfetamin használók a drog hatása alatt, de Karen McNamara, az ausztrál liberális párt parlamenti képviselője egy horrorisztikus történetet mesélt el pénteken egy drogellenes konferencián. 

„Ezt a drogot nem lehet rekreációs céllal, betegségek kezelésére használni. Hadd osszak meg Önökkel egy sztorit, egy fiúról, akit kristálymet hatása alatt szállítottak kórházba. Ez a fiú a kórházi dolgozók szeme láttára kinyomta a saját szemgolyóit, majd megette őket. Ezeket a borzasztó történeteket el kell juttatnunk a fiatalokhoz, hogy rájöjjenek, a metamfetamin nem egy vicces anyag - idézi a Telegraph ausztrál kiadása McNamara konferencián elhangzott szavait.

Az eset az ausztráliai Newcastle városában, a John Hunter Kórházban történt és a képviselőnőnek egy, a sürgősségi osztályon dolgozó, neve elhallgatását kérő ember mesélte el.