A 16 éves Szalontai Richárd összeveszett a szüleivel, majd ismeretlen helyre távozott. Utoljára szombaton látták a tiszakécskei Sparnál. Eltűnésekor alkoholos befolyás alatt állt, és öngyilkosság fenyegetőzött – írták a Eltűnt emberekért nevű Facebook csoportban.

A poszt alapján a feketebőrű fiatalember 180 centiméter magas és afro haja van. Ruházatáról annyit tudni, hogy lila póló és fekete rövidnadrág volt rajta. Eltűnését a rendőrségen is bejelentették.

„A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Szalontai Richard Akpoyoma 16 éves tiszakécskei lakos eltűnése ügyében. A bejelentés alapján a Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrse az elődleges intézkedéseket, az adatgyűjtést azonnal megkezdte, azonban a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.” - erősítette meg a Velvet kérdésére a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es segélyhívó számon, vagy az ingyenesen hívható telefontanú számát: 06-80-555-111. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.