Csak a személyi igazolványa alapján tudtak azonosítani, annyira össze volt égve a teste annak a 48 éves férfinek, akit kedd reggel találtak az egri Szépasszony-völgyben.

A Velvet értesülései szerint egy traktoros vette észre az elszenesedett testet, ami mellé gondosan elhelyeztek egy gurulós táskát és egy kabátot. „Integetett nekem, hogy ne menjek közelebb, mert ott egy halott. A felismerhetetlenségig összeégett, az arcából sem maradt semmi, korom fekete volt az egész test" – mondta a Velvetnek egy neve elhallgatását kérő szemtanú. 

Úgy tudjuk, D. István igazolványában egy nyolcadik kerületi, budapesti cím szerepelt, ugyanakkor többen a helyi hűtőmágnes árusként ismerték. Azt, hogy a férfi szándékosan gyújtotta fel magát, vagy baleset történt, csak a boncolás derítheti ki. Annyi azonban biztos, hogy a holttest mellett több olajfáklyát is találtak.

„Kollégáim az idegenkezűséget kizártak, közigazgatási hatósági eljárásban vizsgáljuk az esetet" - mondta Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.