Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi előzetesben ülő feleségét pénteken helyezték szabadlábra, többek között azért, mert esetében a bűncselekmény megalapozott gyanúja hiányzik. Vagyis közel sem biztos, hogy Lagzi Lajcsihoz és harmadik társukhoz hasonlóan, ő is lopta az áramot, a gázt és a vizet. A Blikk szerint a súlyos beteg asszonyért tigrisként (!) harcolt ügyvédje, hogy újra szabad legyen. A nő végül pénteken délután elhagyhatta a székesfehérvári börtönt.

Most semmi más nem számít, mint hogy a gyermekeimmel lehessek, hogy megbeszéljünk mindent, és hogy mindenben támogassam a férjemet, akit meggyőződésem szerint ártatlanul gyanúsítanak

- mondta a lapnak a feleség, aki egyébként nagyon hálás rengeteg támogatásért.

És bár a Budakörnyéki Törvényszék közleménye szerint a nőt azért engedték haza, mert a bűncselekmény megalapozott gyanúja hiányzik, Boglárka ügyvédje szerint ügyfelét egészségügyi állapota miatt helyezték szabadlábra.

A mulatós zenészt, feleségét, valamint Lagzi lajcsi érdekeltségébe tartozó lakópark közös képviselőjét szeptember 24-én helyezte a bíróság előzetes letartóztatásba, miután kiderült, hogy évekig lophatták az áramot, a gázt és a vizet.