A Jezebel szerint a 42 éves marylandi nő, Ann Marie Anastasi féltékenységből ölhette meg a saját férjét, és egy másik nőt, akivel korábban mindketten kavartak, a gyilkosságokban pedig 13 éves lánya és annak 18 éves pasija segített neki.

Az asszony október 5-én azzal hívta fel a rendőrséget, hogy férje öngyilkosságot követett el. A rendőrök házuk hálószobában bukkantak rá a 40 éves Anthony Joseph Anastasi holttestére. A férfi halálát egy lőtt seb okozta, és egy fegyver is volt mellette. A szerelmi háromszög harmadik szereplőjét, a 25 éves Jacqueline Irene Riggst az alagsorban találták holtan, őt alaposan összeszurkálták.

Mint kiderült, a fiatal nő korábban hármasban csinálta a házaspárral, de a férfi idővel külön is szexelni kezdett vele. A nyáron aztán beköltözött a házuk alagsorába is, ami nagy feszkót keltett a családban. Ezért történhetett a kettős gyilkosság.

A férfi öngyilkosságáról szóló történet akkor dőlt meg, amikor a rendőrök megvizsgálták a fegyvert. Kiderült ugyanis, hogy a lövést nem azzal adták le. A feleség telefonjában pedig olyan üzeneteket találtak, amelyekből kiderült, hogy a kettős gyilkosságot 13 éves lányával együtt tervelte ki, de a tini 18 éves pasija is segített nekik.