Holecska Mihály Zoltánt azzal gyanúsítják, hogy megölte volt barátnőjét. Az 55 éves nagyszénási férfi ellen elfogató parancsot adtak ki – írta a police.hu.

A rendőrségre kedden este érkezett bejelentés, hogy a gyanúsított megölte volt barátnőjét. A rendőrök ezután Orosháza külterületén, a Szentesi út mellett találták meg a 48 éves nagymágocsi nő holttestét, aki a helyszíni szemle adatai alapján bűncselekmény áldozata lett. A haláleset kapcsán ezért emberölés gyanúja miatt indult nyomozás.

A rendőrök nagy erőkkel keresik a gyilkossággal gyanúsítható, ismeretlen helyen tartózkodó Holecska Mihály Zoltánt, aki ellen elfogató parancsot bocsátottak ki. A férfi a nyomozás adatai szerint egy kék színű Opel Astra Caravan típusú autóval hagyta el a helyszínt, melynek rendszáma a következő: KFK-738.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a mellékelt képen látható férfit vagy a személygépkocsiját, illetve információval rendelkezik a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen vagy telefonon a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3. telefonszám: 06-66/523-700) vagy az Orosházi Rendőrkapitányságon (Orosháza, Szabadság tér 2, telefonszám: 06-68/411-344), valamint a 107-es, vagy 112-es segélyhívószámon a nap 24 órájában, továbbá az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 - 16, p: 8 - 13).