Még akkor is járt az autó motorja, amikor O. Sándor apja megtalálta fia és ismerőse holttestét kedden reggel a Vörösmarty Mihály utcai garázsukban. A 28 éves férfi hétfőn délután ment el otthonról, elvileg csak 10 percre ugrott volna el a városba, de találkozott egy régi barátjával.

'Tíz perc és jövök" - ezzel váltunk el. Aztán kedden reggel a férjem nem találta a garázskulcsot, ezért elindult megnézni. Az ajtó be volt csukva, de nem volt bezárva. Az autóban vette észre a fiunkat, még ment a motor és a fűtés is fel volt kapcsolva

– mondta a Velvetnek O. Flóra, a 28 éves férfi édesanyja.

Bár a bama.hu korábban azt írta, hogy a két férfi drogot is használhatott, az asszony erről nem tud. Az viszont biztos, hogy O. Sándor és D. Imre több liter alkoholt megivott.

Három üveget, két két literes boros és egy egy literes pálinkás üveget is találtak mellettük. Ezeket a rendőrök mind lefoglalták. Biztos vagyok benne, hogy a fiam nem akart öngyilkos lenni, hiszen van egy 7 éves gyereke, akit mindennél jobban szeretett

– tette hozzá az asszony.

A család jövő héten kapja meg a boncolás eredményét, amiből kiderülhet, hogy a két férfi halálát pontosan mi okozta. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárást indított, vagyis kizárták, hogy bűncselekmény történt volna.