Lassan mindennapos hírré válnak a diákjukkal szexelő tanárnők, akiknek vállalniuk kell a tetteik következményeit. A mostani eset azonban a szokásosnál is abszurdabb, és sok kérdést vet fel.

2016. január 22-én letartóztattak egy michigani tanárnőt, aki egy 13 éves fiúval kezdett intim kapcsolatba. Viszonyuk 2014 nyarán kezdődött, és 2015 végéig tartott. A tanárnő a gyerekkel együtt lakott, és fegyvert adott neki.   

Ez így elsőre is elég furcsán hangzik, úgyhogy akkor lássuk a részleteket!

Szóval: adott egy 31 éves, kétgyermekes anya és feleség, bizonyos Jamee Hiatt, aki a michigani Leslie Középiskolában tanított. 2013-tól az iskolán kívül is rendszeresen találkozgatott az egyik, akkor 11 éves diákjával. Az első szexuális aktus után (ami 2014 nyarán esett meg) jóhiszeműen felmondott az iskolában, gondolván, hogy így nem számít bűncselekménynek a kapcsolat. Vagy csak egyszerűen a könnyebb utat, a menekülést választotta. Egy másik középiskolában kezdett dolgozni, ahol két nappal a letartóztatása után felmondott.

A gyerek azt állította, hogy akkoriban

megszámlálhatatlan alkalommal voltak együtt.

Biztosan felidézni viszont csak hatot tudott, amelyekből öt a nő lakásán történt, egy pedig egy parkolóban.

Egyébként nem volt nagy művészet észrevétlenül folytatni a viszonyukat, ugyanis a gyerek apja éppen börtönben ült, és a tanárnő volt a meghatalmazott, hogy vigyázzon a fiúra, aki végig a lakásában lakott. Így több időt tölthettek együtt, és nagyobb esély volt

a fegyver átadására is. 

Erről annyit tudni, hogy Hiatt bejelentette a rendőrségen, hogy eltűnt a pisztolya. Ezt természetesen a rendőrök később hamis bejelentésnek tekintették, mivel kiderült, hogy a nő a most 14 éves gyereknek adta oda, majd később, minden gyanú szerint lövöldöztek is vele. Egyelőre teljes rejtély ez a fegyver ügy, nem tudni, hogy a nőnek mi volt a célja ezzel az egésszel. Mindenesetre egyelőre csak annyit ismert el, hogy a kisfiú és közte szexuális kapcsolat volt. 

Jamee Hiattre pszichiátriai vizsgálatok sora vár. Ha minden vádpontban bűnösnek találja a bíróság, akár életfogytiglanra is ítélhetik.