FRISSÍTÉS: M. Vivien holttestét csütörtökön, a hajnali órákban Dabas külterületén, egy erdős részén találták meg. A 20 éves lány gyilkosság áldozata lett.

Több rendőr és kutyás mentő lepte el szerda délután a Pest megyei Inárcsot, ahol főként a település játszóterét és környékét fésülték át. A Velvetnek a helyiek arról számoltak be, hogy a rendőrök

egy fiatal fiút végig bilincsben vezettek és egy gumibabán kellett elmutogatnia valamit.

A Velvet információja szerint, a helyszíni kihallgatásnak köze lehet annak a 20 éves, kakucsi lánynak az eltűnéséhez, akiről vasárnap hajnal óta nem tudni semmit. M. Vivient március 5-én a Liget Clubban látták utoljára és bár a Blikk szerdán arról írt,  hogy az ipari kamera felvételei rögzítették, ahogy bemegy a felüljáró alá, de a lány édesanyja a Velvetnek cáfolta a hírt.

Csak a klub térfigyelő kamerájának felvételén volt látható, amikor hajnali fél 5-kor kijött a bejáraton és telefonált. A Viberre utoljára 6 órakor jelentkezett be. Azóta nem lehet elérni, a telefonja ki van kapcsolva. A rendőrök kedden kutyák segítségével keresték, de nem akadtak a nyomára.
 

Az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook-oldalon egy férfi azt írta, hogy szombaton este 20:30 körül a lánnyal együtt szállt fel a Népliget-Újhartyán buszjáratra, de az édesanya szerint később kiderült, hogy nem őt látta. 

A police.hu oldalán a lány egyébként még mindig szerepel az eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyek listáján. Vagyis ha felismeri, esetleg tudja, hol lehet, hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikét.

Kerestük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, aki későbbre ígért tájékoztatást. Mivel a lány Budapesten tűnt el, a BRFK-nak is feltettük kérdéseinket, amint válaszolnak, posztunkat frissítjük.