Egy ausztrál modell, Berenger Rose alig két hónap után ment hozzá a barátjához, Shane Cuthberthez. Már korábban kiderült, hogy a férfi agresszív, több rendőrségi ügye is volt. De az elején ez nem jelentett akkora gondot, hamar összeköltöztek, aztán a nő igent mondott. A férje verte, bezárta, ráadásul felvette, ahogy a felesége tele kék-zöld zúzódásokkal könyörög, hogy ne bántsa tovább. Rose most egy ausztrál tévéműsorban mondta el, mi történt vele. Eddig nem mert nyilatkozni, de a férjét már letartóztatták. 

Az interjúban bevallotta, hogy fa rudakkal ütötte, de előfordult, hogy fémre váltott, vagy sajtreszelővel kínozta. 

Minden nap arra gondoltam, hogy én leszek a következő áldozat. Én leszek a következő nő, akit megölnek. 

Cuthberttel az interneten ismerkedtek meg, minden gyorsan történt. Túl sokat nem vártak se az összeköltözéssel, se az esküvővel. Bár a férfi Instagramján úgy tűnt, hogy imádják egymást, minden oké, nagy szerelem, otthon egészen más zajlott. Shane Cuthbert a kanapén zokogó feleségét videózta, aki azért könyörgött, hogy legyen már vége. A férje meg halálnyugodtan válaszolgatott neki. Mint később kiderült, a barátainak megmutatta a felvételeket, hogy röhögjenek egy jót. 

Nekivágta a fejemet a falnak, vagy az ágytámlának. Nem volt magánéletem. Még a fürdőszobába se mehettem úgy, hogy be lett volna zárva az ajtó. 

– mondta a nő. Az interjút a közös lakásukban vették fel, ahol gyakorlatilag mindent szétvert a férje. Beleértve az exmodell telefonját, így vágta el a külvilágtól. Cuthbert többször megerőszakolta a saját feleségét, és egy babát is elvesztettek. Berenger Rose elvetélt. 

A teljes interjút itt nézheti meg.