A Bors szerint K. Bálint az autójában fojtotta meg a 20 éves lányt, majd nagyapja erdejében fél méternyi földdel temette be a holttestét. A lap úgy tudja, a fiú évek óta szerelmes volt M. Vivienbe.

A Blikk ezzel szemben arról írt, hogy a 20 éves fiú meg akarta erőszakolni gyermekkori barátját, majd az inárcsi játszótéren fojtotta meg. A lap szerint a gyilkost – aki rendszeresen megosztotta az M. Vivien eltűnéséről szóló posztokat a Facebookon – a telefonja buktatta le, mert a rendőrök megtudták, hogy vele beszélt utoljára a lány.

A környéken mindenki tudta Bálintról, hogy agresszív, lobbanékony természetű. Sokan találgatnak, hogy talán szerelmes volt a lányba. Persze az is közrejátszhatott, hogy többször drogozott, talán azon a szörnyű estén sem volt beszámítható állapotban. De azt mégsem gondoltam volna soha, hogy minderre képes. Mit szólnak a szülei és a mostani barátnője?

– mondta a lapnak a fiatalok egyik közös ismerőse.

Mint arról beszámoltunk, M. Viviennek március 5-én hajnalban a Népligetnél veszett nyoma. K. Bálintot már szerdán délután kivitték a rendőrök Inárcsra, de a lány holttestét csak csütörtök hajnalban találták meg Dabas külterületén. Az emberöléssel gyanúsított fiatal kihallgatása során beismerte tettét.