Az ismeretlen férfi 2016. március 5-én 16 óra 45 perc körül, Budapesten, a XXI. kerületi Csete Balázs utcában, egy parkos területen bántalmazott, majd megerőszakolt egy kiskorú sértettet, írja a police.hu

A keresett férfi 15-25 év közötti, körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú,  szeme színe barna. Haja göndör, kétoldalt felnyírt, fekete színű, fogazata hiányos. 

A bűncselekmény elkövetésekor világoskék cipzáros pulóvert, fekete melegítőnadrágot és világoskék "Nike" márkajelzésű cipőt viselt. A cipőn fekete színű pipa volt, valamint mindkét cipő külső és belső részén szakadás volt látható.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5000 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

színű melegítőnadrágot és világoskék színű, mindkét oldalon szakadt Nike cipőt viselt.